Kordon rendszerek: oszlopok és szalagok

A kordonok a legnépszerűbb rendezvényeszközök közé tartoznak: segítségükkel hatékonyan lehet terelni a múzeumokba, koncertekre, szakmai kiállításokra érkező látogatókat. A Jansen Display webáruházban hagyományos és modern kordon rendszerek is megvásárolhatók: ismerje meg kínálatunkat!


Kordon - fekete/króm oszlop, fekete szalag, Economy

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 19 192 HUF Nettó ár (24 374 HUF Bruttó ár)

Kordon - fekete/króm oszlop, színes szalag

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 22 832 HUF Nettó ár (28 997 HUF Bruttó ár)

Ezüst Króm Fali kordon - szalaggal

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

10 517 HUF Nettó ár (13 357 HUF Bruttó ár)

Polírozott króm Kordon oszlop

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

23 135 HUF Nettó ár (29 381 HUF Bruttó ár)

Polírozott arany Kordon oszlop

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

25 573 HUF Nettó ár (32 478 HUF Bruttó ár)

Fekete Fali kordon - szalaggal

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

9 600 HUF Nettó ár (12 192 HUF Bruttó ár)

Kordon kötél - arany karabiner

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 7 801 HUF Nettó ár (9 907 HUF Bruttó ár)

Kordon kötél - króm karabiner

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 6 725 HUF Nettó ár (8 541 HUF Bruttó ár)

Kordon - króm fali akasztó

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

3 707 HUF Nettó ár (4 708 HUF Bruttó ár)

Kordon - arany fali akasztó

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

4 338 HUF Nettó ár (5 509 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)

Minőségi kordon a Jansen Display webshopban

Mozgatható: a praktikuskordonokkal megfelelő irányba terelhetjük a vevői sorokat, legyen szóétteremről, kiskereskedésről, szállodáról vagy szabadidős programokról. Ugyan aminőségi fém anyaghasználatból kifolyólag a kordonok súlya 7-10 kilogrammtípustól függően, de még így is nagyon könnyen mozgathatók, ha a sorokkiszélesítésére vagy szabályozására van szükség.

Többféle kialakítás: webáruházunkban kordon oszlopok és falra szerelhető szalagok is kaphatók, hogyÖn könnyedén megtalálhassa az igényeinek megfelelő verziót. Egyes kiállításokszűk termeiben például nincs hely 1 méter magas állványokat elhelyezni ésilyenkor a kompakt fali változatok az ideálisak.

Stabil fém talpazat: aszerkezet stabilitását a tömör korong alakú talp adja. Akkor sem kell félnie,hogy zűrzavar alakul ki a várakozók között, ha több száz embert kellkoordinálnia. A biztonságos kordonok nem fognak felborulni megfelelősúlyozásuknak köszönhetően.

Háromféle színváltozat: azaranyozott kordonok elsősorban elegáns művészeti galériákban, színházakban ésmúzeumokban kedveltek, míg a krómozott valamint fekete kivitelezés modernmegjelenést biztosít beltéri és kültéri rendezvényeken egyaránt.


Miért Jansen Display kordonrendszer?

  • Pontos és gyors házhozszállítás: webáruházunkban valóban kiélvezhetiaz online vásárlás előnyeit. A megrendelni kívánt termékek mellett mindigfeltüntetjük a szállítás várható dátumát, hogy Ön tudjon kalkulálni futárunkérkezésével.
  • Egyedi ajánlatok: nagy tételrendelése esetén szívesen összeállítunk személyre szabott árajánlatot is.Keressen minket bátran, ha több tucat kordonra van egyszerre szüksége.
  • Átfogó tapasztalat: 20 évtudásával a hátunk mögött igen jól ismerjük a reklámeszközöket és rendezvény termékeket. Célunk,hogy kizárólag minőségi termékeket forgalmazzunk online áruházunkban és ezzelemelhessük vásárlóink tevékenységének színvonalát.
  • Környezetbarát vállalat: a Jansen Display-nél csapatunkmegújuló energiaforrásokat használ, csomagoló raktárainkban pedig kerüljük azegyszer használatos papírt és műanyagot.

Webshopunkból csupán néhánykattintással tudja megvásárolni a kordonokat. Ha további információra lenneszüksége termékeinkről, akkor lépjen velünkkapcsolatba