Posztersín, zárható posztertartó

Találja meg a tökéletes posztersín terméket a Jansen Display webáruházában. Válasszon különböző méretű zárható posztertartóink közül, ahol megadhatja az Önnek megfelelő papír típust, formátumot vagy akár a zárak számát. Minden csakis az Ön szándékain múlik. Posztersín és posztertartó termékeink saját gyártásban készülnek. Választhat posztertartót beltéri és kültéri használatra is. Az igényeknek megfelelően választhat csak keretet, posztert vagy a kettőt együtt is.


Plus Zárható Posztervitrin

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.07.

Kezdő ár 22 176 HUF Nettó ár (28 164 HUF Bruttó ár)

Zárható Posztervitrin, Economy

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.07.

Kezdő ár 18 007 HUF Nettó ár (22 869 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)

Miért hasznos egy posztertartó?

Egy plakátkeret segítségével megvédhetjük a benne lévő információt, alkotást és hosszútávon használhatjuk a reklámeszközt. A posztertartókba a kreatív anyagok cseréje egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető, így nem kell aggódnia azon, hogy hirdetése megsérül vagy rongálódik.

Kinek ajánljuk a posztersín vásárlását?

Biztosan Ön is találkozott már színházak, mozitermek előtt előadásaikat hirdető tájékoztató poszterrel. Mi pontosan ilyen célból készítjük saját posztertartóinkat. Természetesen termékeink számtalan céllal felhasználhatók: iskolákban, éttermekben, rendelőkben is előszeretettel használják termékeinket. Céljának megfelelően tehát könnyedén válogathat lehetőségeink között.

Posztertartó a megbízható választás

A legtöbb cég és vállalkozás számára elengedhetetlen a megfelelő információ megjelenítés. Erre kiváló lehetőséget nyújt a posztertartó illetve plakáttartó keret, amelyekben biztonságosan helyezhetünk el promóciós anyagotokat. Kiemelhetjük a legjobb ajánlatainkat akár beltéren akár kültéren anélkül, hogy aggódnunk kellene a kreatív sérülése miatt. A Jansen Display posztertartók időjárásálló kerettel és áttetsző polikarbonát felülettel rendelkeznek. A szigetelés biztosítja, hogy kültéri használat esetén ne folyjon be az eső és víz a belsejébe. A zárható megoldások pedig a kényes helyeken is biztosítják a rongálásvédelmet.

Ugyanilyen hasznosak beltéren is ezek a vitrines kialakítású posztertartók. Kiválóan alkalmazhatók olyan területeken, ahol érdemes belül is reklámozni további termékeket: gyógyszertárak, ingatlanirodák, utazási irodák vagy éppen a rendezvényszervezők üzlethelységeiben. A kristálytiszta látványt garantálja, hogy a strapabíró plexi és műanyag felületei egy tartónak akár 10 másodperc alatt letakaríthatók. Ha egy extra beltéri promóciós megoldáson gondolkodunk, akkor a posztertartó biztos választást jelent bármely cégnek.

Posztersín a rugalmas megjelenítésért

Az előbbi megoldástól eltérően vannak olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség vagy éppen szükség a stabil rögzítésre. A gyakran különböző helyeken jelenlévő cégek számára egy posztersín jelenti a megoldást, amit akár másodpercek alatt fel lehet szerelni. A posztersín csúsztatható akasztói garantálják a flexibilis felhelyezést, de érdemes egy-két szeget vagy ragasztható pöcköt, kampót is magunkkal vinni. A pár órás használat nem is követel meg komolyabb rögzítési formát. A pattintható tartórész pedig gyorsan és csúszásmentesen rögzíti a plakátokat, posztereket és egyéb kreatív promóciós anyagokat.

Több posztersín installálásával pedig egészen kreatív megjelenítést is kreálhatunk a hirtelen felmerülő események során is. Érdemes ilyenkor függesztő kábeleket és posztersín tartó kampókat is használni. Egy kis időbefektetéssel akár tucatnyi dizájnos reklámanyagot tudunk felhelyezni egy zárt térben. Ideális minikiállítások, iskolai tematikus hetek vagy éppen múzeumok számára. A hatás garantált, ráadásul informatív is, mivel a tartó a kétoldalas megjelenítést is támogatja.

Melyik posztertartó megoldást használja?

Ha továbbra sem biztos, hogy a posztersín vagy a posztertartó az Ön számára megfelelő eszköz, bátran vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot. Hosszú évek során a legkülönfélébb és legegzotikusabb kérésekkel találkoztunk, amikre mindig találtunk megoldást. Mi a Jansen Display-nél tovább gondoljuk az Ön ötleteit és a lehető legtökéletesebb megjelenítést biztosítjuk bármilyen helyzetben.

Egyedi termékek: A magas színvonalon gyártott posztersín és posztertartó árucikkeink modern, elegáns kialakítással rendelkeznek. Minden posztertartó és posztersín saját gyártású.

A termékeinkkel illetve szállítással kapcsolatos további kérdéseket szívesen megválaszoljuk: lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!