Zárható posztertartó és poszter keret

Találja meg a tökéletes poszter keretet a Jansen Display webáruházában. Válasszon különböző méretű zárható poszter kereteink közül, ahol megadhatja az Önnek megfelelő papír típust, formátumot vagy akár a zárak számát. Minden csakis az Ön szándékain múlik. Poszter keret és posztertartó termékeink egyedileg, saját gyártásban készülnek. Választhat posztertartót beltéri és kültéri használatra is. Az igényeknek megfelelően választhat csak keretet, posztert vagy a kettőt együtt is.


Plus Zárható Posztervitrin

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Kedd 28.01.

Kezdő ár 16 110 HUF Nettó ár (20 460 HUF Bruttó ár)

Szárazon törölhető Vitrin

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Kedd 28.01.

Kezdő ár 17 410 HUF Nettó ár (22 111 HUF Bruttó ár)

Zárható Posztervitrin, Economy

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Kedd 28.01.

Kezdő ár 12 300 HUF Nettó ár (15 621 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)

Miért hasznos egy poszter keret?

Egy poszter keret segítségével megvédhetjük a benne lévő információt, alkotást és hosszútávon használhatjuk a reklámeszközt. A poszter keretekbe a kreatív anyagok cseréje egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető, így nem kell aggódnia azon, hogy hirdetése megsérül vagy rongálódik.

Kinek ajánljuk a poszter keret vásárlását?

Biztosan Ön is találkozott már színházak, mozitermek előtt előadásaikat hirdető tájékoztató poszterrel. Mi pontosan ilyen célból készítjük saját posztertartóinkat. Természetesen termékeink számtalan céllal felhasználhatók: iskolákban, éttermekben, rendelőkben is előszeretettel használják termékeinket. Céljának megfelelően tehát könnyedén válogathat lehetőségeink között.

Egyedi termékek

A magas színvonalon gyártott posztersín és posztertartó árucikkeink modern, elegáns kialakítással rendelkeznek. Minden posztertartó és poszter keret a saját gyárunkban készül.

Keressen minket bizalommal ajánlatkérésével az info@jansen-display.hu e-mailes vagy +36 1 336 20 50 telefonos elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére. Ha egyedi igénye van, bátran írjon nekünk és mi mindent megteszünk, hogy ötletét megvalósítsuk.