Kézbesítési információ

Szállítás & Szállítási díjak

Az áru kiszállítása a megrendelést követő 3 munkanapon belül történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt termék nincs raktárkészleten, e-mailben tájékoztatjuk a várható átvételi/szállítási határidőről.

Mint minden csomagszállítónál, a kézbesítés helye a cím földszinti ajtajánál történik. A webáruházban megrendelt termékeket a GEIS. futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott magyarországi szállítási címre.

Kedvezményes kiszállítási árlistánk a következők:

  • 30 kg alatt:  4.000 Ft + áfa (egész Magyarország területén)
  • 30 kg felett: 5.000 Ft + áfa (budapesti címre történő kiszállításnál)
  • 30 kg felett: 7.000 Ft + áfa (Budapest határán kívül történő kiszállítás esetén)

A fentiektől eltérő szállítási cím, 120 cm-nél nagyobb terjedelmű (túl méretes) csomag esetén a megadott áraktól eltérő költségek merülhetnek fel, ilyen esetben, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy a legkedvezőbb szállítási díjat tudjuk kiajánlani.


Kár & Visszaküldés

A vásárló felelőssége, hogy átvétel előtt – minden esetben – tételesen ellenőrizze a termékeket, azok állapotát, az esetlegesen felmerült problémákat azonnal jelezze, futárral történő kiszállítás esetén jegyzőkönyvet kell felvenni. A megrendelőlap, szállítólevél aláírása után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A termék sérülésével kapcsolatban, vagy ha nem a megrendelt terméket kapta, illetve visszaküldés esetén is kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Előzetes írásbeli egyeztetés nélkül nem tudjuk visszavenni a korábban megrendelt termékeket.

Téves megrendelések miatti visszaküldések

Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte (pl. fekvő tájolású laptartó helyett álló tájolásút kért), a visszaküldés költsége minden esetben őt terheli. Csak kifogástalan állapotú, használatba nem vett termékeket tudunk visszavenni, eredeti  csomagolásában, karcolt, sérült vagy csomagolás nélküli termékek visszaküldésére nincs lehetőség.

Jogos reklamáció esetén, amennyiben a megrendelés a vevő részéről már kiegyenlítésre került, 15 munkanapon belül visszautalásra kerül a vevő által megadott bankszámla-számra.

Egyedi termék megrendelés esetén visszaküldésre nincs lehetőség.