Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek a Jansen Display webáruház oldalán:

A következő fizetési módok közül választhat a Jansen Display oldalán: hitelkártya, banki átutalás, PayPal, banki előleg.

Hitel Kártya

Ha hitelkártyával szeretne fizetni, először ki kell választania a kártya típusát. VISA és MasterCard kártyákat fogadunk el. Szüksége van a hitelkártya számára, a lejárati dátumra és a hitelkártya hátoldalán található ellenőrző számra is. A kifizetést követően a megrendelés feldolgozása azonnal megtörténik.Banki átutalás

Ha vállalati hitelminősítéssel rendelkezik cégünknél, akkor a megrendelés alapján számlát adunk ki Önnek, amelyet a számla átvételekor kell azonnal fizetnie.


PayPal

A PayPal a TÜV által tesztelt, megfelel a szigorú feltételeknek és követelményeknek, amelyeket a TÜV egy biztonságos online fizetési rendszerben előír. A PayPal szolgáltatással a PayPal számlájával fizethet. Ha úgy dönt, hogy a PayPal-on keresztül fizet, automatikusan átirányítja a paypal.com -ra, ahol fizetést hajthat végre. A PayPal szolgáltatással kapcsolatos további információkért keresd a www.paypal.com címet.


Banki előleg

Vásárlóink előre utalással vagy átvételkor készpénzben is tudnak fizetni. Banki előleg esetén, miután az összeg a bankszámlánkra érkezett, a megrendelést amilyen gyorsan lehet eljuttatjuk Önnek.