Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítási árainkat megtalálja a Kézbesítési információknál, ha a következő linkre kattint www.jansen-display.hu/kezbesitesi-informacio.

Hol keresheti fel cégünket?

Magyarországi irodánk Budapesten található. 

Van-e minimális rendelési mennyiség?

Nincs minimális rendelési mennyiség, online a Jansennel rendelhet mindent, amit szeretne.

Hogyan történik a plakátkeretek rögzítése a falra?

Könnyen felszerelhető szabványos keretünket csavarokkal rögzítik a falakra, egyszerűen kinyitják a 4 profilt, csavarokat helyeznek az előre fúrt csavarlyukakba, és ismét becsukják a profilokat. A csomag a csavarokat és tipliket nem tartalmazza. 

A rögzítéshez szükséges kellékek hozzá tartoznak a keretekhez?

Egészségügyi és biztonsági okokból a rögzítésekhez szükséges kellékek nem tartoznak a plakátkeretekhez. Ezt külön a helyi műszaki szaküzletből kell megvásárolnia.

Lehetséges-e a fizetés pro-formában?

Természetesen a webes megrendelés helyett, ha szeretné, hogy egy pro-forma számlát készítsünk, amelyet a banki átutalással vagy a telefon adatai alapján fizet, akkor ezt megtehetjük Önnek. Küldjön egy e-mailt az info@displaystore.hu címre a megvásárolni kívánt termékkel / termékekkel, a mennyiséggel, a számlával és a szállítási címmel. Miután a fizetés megtörtént, elküldjük az árut.

Mennyire gyors a szállítás?

Ha az áru megtalálható a raktáron, és az online megrendelés 11:00 előtt kerül elhelyezésre, a szállítás 3 napot vesz igénybe. Ha az áru nincs raktáron, e-mailben értesítjük Önt a várható szállítási határidőről.

Lehetséges-e egyedi termékek rendelése?

Bizonyos termékeknél egyedi méretet, színt vagy specifikációt készíthetünk Önnek. Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon e-mailt küldeni nekünk az info@displaystore.hu címre az Ön igényeinek megfelelően, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk.