Információ a nyomtatási szolgáltatásról

Legfontosabb tudnivalók a nyomtatási szolgáltatásunkról

Kiváló minőségű nyomtatásunkkal könnyen hozzájuthat az Ön számára szükséges kész hirdetési felülethez, plakátkeretekhez, megállító táblákhoz vagy világító poszterkeretekhez. Professzionális HP Latex 570 nyomtatási géppel dolgozunk, papírra, bannerre vagy akár backlit speciális nyomtatásra is képesek vagyunk. Minden nyomtatott anyag alkalmas a beltéri és kültéri használatra, és a karcolás ellen védett felületre is bátran támaszkodhat.

Örömünkre szolgál, hogy ezt az egyedülálló szolgáltatást kínálhatjuk Önnek, hogy a tőlünk vásárolt terméket akár a nyomtatással egyszerre kapja meg! Igen, ezzel a szolgáltatással lehetősége van arra, hogy elhelyezzük az Ön számára nyomtatott posztereket a keretekben, így a termék a szállítás után készen áll a használatra!

Nyomtatási technológia

HP Latex 570 nyomtatási géppel nyomtatunk HP Latex víz alapú tintával. Ez a speciális tinta a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik az oldószeres és a vízalapú tintákból. Ez biztosítja a legjobb minőségű eredményt és a karcálló felületet posztereinknél. A tinta a nyomtatás befejezése után száraz, így nagyon rövid idő alatt képesek vagyunk teljesíteni a megrendeléseket.


Fájltípusok, amelyekkel dolgozunk

A leggyakoribb fájltípusokkal, például vektorgrafikus és raster (bitmap) fájlokkal tudunk dolgozni. A legjobb, ha a vektor PDF formátumot használjuk. Az EPS vagy az összes AI formátum is lehetséges. Ha szeretné használni a raster fájltípust, kérjük, adja meg nekünk TIFF, JPG vagy PSD formában.

Miután elküldte nekünk a nyomtatási adatokat, mindig ellenőrizzük őket, és  e-mailben értesítjük Önt a nyomtatás megerősítéséről és visszaigazolásáról, hogy biztosak legyünk a fájl és a minőség helyességében.


A nyomtatási adatok megosztása

Két módszer áll rendelkezésére az egyszerű nyomtatási adatok megosztásához.

a) online (eshop) megrendelések esetén használhatja az adatszolgáltatót, amelyet a webáruház termékoldalain talál

b) az adatok feltöltése egyedi link segítségével, amelyet a megrendelés visszaigazolásában kap

Miután elküldte nekünk a nyomtatási adatokat, mindig ellenőrizzük őket, és elkészítjük a nyomtatási visszaigazolást,  elküldjük Önnek jóváhagyásra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a fájl és a minőség megfelelő.


Nyomtatott anyagok

Különböző anyagtípusok léteznek, és minden termékhez az anyag specifikáció és a termékhasználat szerint a legjobbat választjuk.


PAPÍR POSZTEREK

Plakátkeretekben, Megállító táblákban, Windtalkerekben, beltéri bemutatókban és más papír plakát termékekben használható.

Anyagtípus: Poszter szatén papír 135g / m2. A maximális nyomtatási szélesség 156 cm.


BACKLIT POSZTEREK

Ideális megoldás a megvilágított termékekhez, mint például a világító poszterkeretek és zsebek, mágneses poszterkeretek, világítótáblák, vitrinek és minden egyéb LED termék.

Anyagtípus: Premium Backlit 200g / m2 (PET fólia), szatén felület. A maximális nyomtatási szélesség 150 cm.


BANNER, ROLL-UP

A Bannerek és Roll-upok közül két anyag közül választhat.

a) Prémium no curl PP film 220g / m2 matt felületű, 600x2000 mm. A maximális nyomtatási szélesség 125 cm. Optimális megoldás a bannerek, roll-up, X-bannerek és keretek számára. Használhatja prémium poszteres esetekben is, mint például plakátkeretek és megállító táblák. Ez az anyag jelenleg a legjobb megoldás a nagy grafikai megjelenítéshez, nagyon stabil, és csodálatos nyomtatási minőséget kap.

b) Symbio frontlit PP banner 510g / m2, matt felület, 1200x2000 mm. A maximális nyomtatási szélesség 156 cm. Ez az anyag egy alternatíva a Bannerek, Roll Up, X-Bannerek számára. A nyomtatási minőség még mindig átlagos szinten van. A különbségek a Premium No Curl filmhez képest nagyon rövid távú megjelenésnél láthatók.

 

FABRIC (2019 áprilisától kapható)

PWP szövet backlit (100% poliészter), ST-601UVO Starlight. A maximális nyomtatási szélesség 156 cm. A nyomtatott T-Frames lenyűgözőek lesznek ezzel a poliészter alapú anyaggal, amely biztosítja a kiváló minőségű nyomtatást.