Mágneses Flipchart Tábla

A mágneses flipchart tábla remek eszköze az irodai, iskolai vagy projekt prezentációknak. Ha olyan terméket keres, amivel nemcsak az előre elkészített anyagait tudja megjeleníteni, de közben rugalmasan reagálhat kollégái kérdéseire, akkor válasszon egy kiváló minőségű táblát a Jansen Display webshopból!


SCRITTO® Flipchart Standard

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.07.

56 466 HUF Nettó ár (71 712 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Flipchart Vario teleszkópos

Úton
Szállítás: Kedd 06.08. úton

89 983 HUF Nettó ár (114 278 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Flipchart Vario 2 teleszkópos

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.07.

94 287 HUF Nettó ár (119 744 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)

Flipchart tábláink tulajdonságai

A mágneses flipchart táblák igazi sztárjai a meetingeknek és megbeszéléseknek. Segítségükkel gyorsan és egyszerűen tudjuk rendszerezni a csapat érveit, gondolatait és ötleteit. A fontosabb dolgokat lejegyezve papíron később is könnyedén elő tudjuk venni a korábbi találkozók tartalmát. A tábla mágneses felületére egyéb prezentációs eszközöket is dinamikusan felilleszthetünk, illetve írhatunk is rájuk marker tollakkal. A tábláink szárazon törölhetők így nem kell aggódnunk attól, hogy minden tiszta kosz lesz egy hosszabb megbeszélés után. A flipchartok könnyedén mozgathatók, vagy guruló kerekes (csillag avagy kör alakban elhelyezkedve) verzióban, vagy az egyszerűen összehajtható stabil lábakon álló változatban. Magasságuk állítható, akár 2,2 méterig így bárki a testmagasságához igazíthatja gyorsan a prezentációs táblát. A szerkezet acélból készült, így igazán strapabíró és időtálló; igazi hosszú távú befektetés bármely iroda számára. Webáruházunkban a flipchart tartozékai is elérhetőek: mágnesek, törlőszivacsok, tisztító folyadék és a többszínű marker tollak is. Ezeket se felejtse el megrendelni, hiszen a szállítást követően így azonnal bevethető lesz az eszköz.

A felső részen található papírrögzítő remek kialakítású, így akár több ezer nyitás vagy zárás után sem veszíti el szorosságát. Két visszahajlító karral is felszereltük a flipchartokat így akár két külön dokumentumot is meg tud jeleníteni egyszerre a táblán.  

Flipchart tábla rendelés

A kiszállítását a tábláknak országosan vállaljuk és ha készleten van a kiválasztott terméke, akkor akár napokon belül meg is érkezhet Önhöz. A táblák teljes felszereltséggel érkeznek, így szinte azonnal tudja is használni őket. Érdemes figyelnie gyakran megújuló akcióinkat, mivel számos kedvezménnyel szoktunk kedveskedni vásárlóinknak. Amennyiben pedig nagyobb tételben rendelne egy egész irodaház, iskola, egyetem vagy más helyre ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot és kedvezményes árat kérni!