Parafatábla és textiltábla

A parafatábla az egyik legidőtállóbb információs eszköz. Nap mint nap használhatjuk irodai, iskolai vagy közösségi helyeken mint prezentációs eszközt vagy hirdetőtáblát. A Jansen Display webáruházában számos modell és méret közül választhat üzleti vagy akár saját felhasználásra is. A táblákat könnyen rögzítheti a falhoz, könnyedén csatolhatja a fontos híreket vagy szórólapokat, vagy díszítheti a belső teret ízlésesen. Választhat a különböző méretű és színű változatai közül.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha több darabot szeretne rendelni kedvezményesen.


SCRITTO® Parafatábla

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 8 045 HUF Nettó ár (10 217 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Textil tábla

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

Kezdő ár 4 296 HUF Nettó ár (5 456 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Rajzszög

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

706 HUF Nettó ár (897 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)

Parafatáblák tulajdonságai

A SCRITTO® márkájú parafatábláink a lehető legjobb anyagból készülnek, így biztos lehet benne hogy időtálló befektetéshez jut. Nem kell aggódnia az elhasználódástól sem az irodai pörgős hétköznapokon, se otthoni felállítás során ha kisgyerekek kezébe kerül a tábla. A méhsejtrácsos kialakítás természetes parafa felületen egyszerű feltűzést tesz lehetővé, ami hosszú évek után is kiválóan tartja a rátűzött lapokat, jelentéseket, rajzokat és prospektusokat. A parafa felület a rögzítő rajzszögek eltávolítása után visszaáll eredeti helyzetébe, így nem kell aggódni az elhasználódástól és sokáig tudja hasznosítani ezeket a táblákat. Parafatábla verzióink elérhetőek mind keményfa, mind pedig alumínium kerettel. Állítva és fekvő helyzetben is felhelyezhetők a táblák, gyorsan és egyszerűen, laikusként is akár percek alatt. Ha esetleg nem illik az adott helységbe a klasszikus parafa megjelenés, meleg szívvel tudjuk ajánlani a több színben is elérhető textiltábláinkat, melyek funkciójukat tekintve ugyanolyan kiváló megoldást jelentenek mint a parafa alapanyagú táblák. Méretüket tekintve 45*60 cm-től akár 100*200 cm-es nagyságik elérhetők webáruházunk kínálatában.

Ne felejtse el a parafatáblákhoz tartozó rajzszögeket is megrendelni tőlünk, így az installációt követően már azonnal tudja használni az újonnan megszerzett tábláját. Figyeljen arra, hogy biztonsági okokból a rögzítéshez szükséges csavarok nem képezik a szállítás részét, így ezeket érdemes beszereznie a legközelebbi boltban a rendelést követően. 

A Jansen Display webshopból való rendeléskor legtöbb termékünk már pár napon belül szállítható Önnek, Magyarország egész területén. Amennyiben nagyobb tételben rendelne, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és kedvezményt kérni. Illetve érdemes visszatérnie gyakran honlapunkra, hiszen minden hónapban kedvezményes akciókkal várjuk a display és reklám prezentációs eszközökre vágyó vásárlóinkat!