Monitor tartó, VESA fali konzol

A népszerű digitális képernyők rögzítésére számos megoldást kínálunk a Jansen Display monitor tartó termékei között. Kínálatunkban VESA fali konzolok és VESA állványok kaptak helyet: tekintse meg a legstabilabb képernyő rögzítő termékeket!


VESA Mount szabadon álló tablet tartó

Raktáron
Szállítás: Péntek 19.07.

105 804 HUF Nettó ár (134 371 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)

Miért válassza a Jansen Display VESA monitor tartó állvány és VESA fali konzol termékeit?

  • Magas minőségű képernyő tartók: a legkiválóbb alapanyagokból gyártott VESA fali konzol és monitor tartó termékeket kínáljuk webáruházunkban. Időtálló acél, alumínium és fém VESA monitor állványokat vásárolhat nálunk.
  • Stabil VESA tartó termékek: a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően a strapabíró képernyő tartó eszközeinkre biztonságosan rögzítheti a monitorokat.
  • Állítható dőlésszög: ha megfelelő helyzetbe pozícionálja a monitorokat, akkor nemcsak a reklámanyag tekinthető meg könnyebben, hanem ügyfelei kényelmét is szolgálja egyben.
  • Kedvező szállítási feltételek: webáruházunk raktárjából általában már 3 munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt monitor tartó állványokat. Nálunk valóban gyors az online vásárlás: a kiválasztott termékek mellett mindig feltüntetjük a kézbesítés várható idejét is. Ráadásul a drágább verziók és nagytételes vásárlás esetén egyedi ajánlatot is adunk.
  • Környezetbarát csomagolás: a környezetszennyező egyszer használatos műanyag csomagolás helyett újrahasznosított anyagokat használunk szállításkor. Ha minket választ, Ön is támogathatja a környezettudatos kereskedelmet.


Monitor tartó állvány rendelés

A minőségi monitor tartó konzolok és állványok beszerzése nem olcsó mulatság, ezért a Jansen Display online reklámeszköz üzletben gondoltunk a kedvezményekre is. Hívjon minket hétköznapokon és egyedi árajánlatot készítünk a nagytételben vásárló ügyfeleinknek.

További népszerű digitális reklámeszközök

  1. Digitális megállítótáblák: manapság a krétás megállítótáblák helyett számos üzletben találkozunk a digitális változatokkal. A jó pozícióban elhelyezett digitális hirdetőtáblák felhívják a figyelmet a termékek és szolgálatások előnyeire. Leggyakrabban bevásárlóközpontok boltjaiban alkalmazzák a digitális megállítótáblákat, de a nagyobb reklámtotemekkel az utcákon és villamosmegállókban is találkozhatunk.
  2. Tabletek kihelyezése tablet tartó állványon: a táblagépekkel közvetlen kapcsolatot tud teremteni ügyfeleivel. Kíváncsi vendégei javaslataira a szolgáltatását illetően? Készítsen online kérdőívet és a tabletet modern iPad tartó állványon rögzítheti például a kassza mellett. Ily módon megismerheti a fogyasztói magatartását és tovább fejlesztheti termékeit.