Monitor tartók, képernyő tartó konzolok

A népszerű digitális képernyők rögzítésére számos megoldást kínálunk a Jansen Display monitor tartó termékei között. VESA szabvány rendszerekből álló felhozatalunkban megtalálhatók VESA fali konzolok, asztali monitor tartók, infodeskek létesítésére alkalmas állványok és reklámtotemek is. 


VESA Mount Falra szerelhető adapter

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Csütörtök 24.10.

7 250 HUF Nettó ár (9 208 HUF Bruttó ár)

VESA Mount szabadon álló tablet tartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Csütörtök 24.10.

65 330 HUF Nettó ár (82 969 HUF Bruttó ár)

Vesa Mount tartó oszlop

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Csütörtök 24.10.

74 100 HUF Nettó ár (94 107 HUF Bruttó ár)

VESA Mount Infodesk

Úton
A szállítás ezen a napon történik Kedd 29.10.

120 750 HUF Nettó ár (153 353 HUF Bruttó ár)

VESA Mount szabadon álló, teleszkópos

Úton
A szállítás ezen a napon történik Szerda 30.10.

34 230 HUF Nettó ár (43 472 HUF Bruttó ár)

VESA Mount totem

Nincs raktáron
A szállítás ezen a napon történik 08.11.

173 590 HUF Nettó ár (220 459 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)

Monitor tartó állványok rendelése a Jansen Display webáruházból

A monitor tartó konzolok és állványok beszerzése nem olcsó mulatság, ezért a Jansen Display online reklámeszköz üzletben gondoltunk a kedvezményekre is. Hívjon minket hétköznapokon és egyedi árajánlatot készítünk a nagytételben vásárló ügyfeleinknek.


Miért válassza a Jansen Display monitor tartó konzol és állvány termékeit?

  • Magas minőségű képernyő tartók: a legkiválóbb alapanyagokból gyártott képernyő állványokat kínáljuk webáruházunkban. Időtálló acél, alumínium és fém monitor tartók termékeket vásárolhat.
  • Stabil képernyő tartó termékek: a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően a strapabíró képernyő tartó eszközeinkre biztonságosan rögzítheti a monitorokat.
  • Állítható dőlésszög: ha megfelelő helyzetbe pozícionálja a monitorokat, akkor nemcsak a reklámanyag tekinthető meg könnyebben, hanem ügyfelei kényelmét is szolgálja egyben.
  • Innovatív termékkínálat: a reklámeszközök értékesítésén kívül gyártással is foglalkozunk. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, hogy vásárlóink a legújabb technológiák előnyeit élvezhessék.
  • Kedvező szállítási feltételek: webáruházunk raktárjából 3 munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt monitor tartó állványokat. A drágább verziók vásárlása esetén 30 ezer forint felett ingyenes kézbesítést is biztosítunk.
  • Környezetbarát csomagolás: a környezetszennyező egyszer használatos műanyag csomagolás helyett újrahasznosított anyagokat használunk szállításkor. Ráadásul termékeink gyártása közben megújuló energiaforrásokkal biztosítjuk a szükséges energiát. Ha minket választ, Ön is támogathatja a környezettudatos kereskedelmet.

További népszerű digitális reklámeszközök

  1. Digitális megállítótáblák: manapság a krétás megállítótáblák helyett számos üzletben találkozunk a digitális változatokkal. A jó pozícióban elhelyezett digitális hirdetőtáblák felhívják a figyelmet a termékek és szolgálatások előnyeire. Leggyakrabban bevásárlóközpontok boltjaiban alkalmazzák a digitális megállítótáblákat, de a nagyobb reklámtotemekkel az utcákon és villamosmegállókban is találkozhatunk.
  2. Tabletek kihelyezése tablet tartó állványon: a táblagépekkel közvetlen kapcsolatot tud teremteni ügyfeleivel. Kíváncsi vendégei javaslataira a szolgáltatását illetően? Készítsen online kérdőívet és a tabletet modern iPad tartó állványon rögzítheti például a kassza mellett. Ily módon megismerheti a fogyasztói magatartását és szokásait és tovább fejlesztheti termékeit.