Mágnestábla

A mágneses tábla nélkülözhetetlen kiegészítője az irodáknak, iskoláknak vagy épp tárgyalótermeknek. Egy írható tábla könnyen felszerelhető a falra, amely így gyorsan a találkozók szerves részévé válhat.

A Jansen Display írótáblái és mágneses táblái remek megoldást jelentek a prezentációk, előadások és meetingek alkalmaira. Webáruházunkban a legjobb minőségű és economy (gazdaságos) verziók is elérhetők rengeteg méretben. Biztosak vagyunk benne, hogy minden helyzetre meg fogja találni a legalkalmasabb kombinációt mágneses írótábláink közül.

SCRITTO® márkájú eszközeink hosszú évek innovációjának köszönhetően nyerték el mai formájukat alapos tesztelés és fogyasztói visszajelzések alapján. Természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy még jobbá varázsoljuk ezeket a prezentációs eszközöket. Nézzen szét kínálatunkban és ne felejtse el az alapvető tartozékokat (mágneseket, tollakat és törlőszivacsokat) se beszerezni:


SCRITTO® Economy Whiteboard Tábla

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

Kezdő ár 7 038 HUF Nettó ár (8 938 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Üvegtábla

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

Kezdő ár 31 328 HUF Nettó ár (39 787 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Írótábla

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

Kezdő ár 11 588 HUF Nettó ár (14 717 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Tervezőtábla

Raktáron 53 db
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

29 527 HUF Nettó ár (37 499 HUF Bruttó ár)

Emlékeztető tábla

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

6 127 HUF Nettó ár (7 781 HUF Bruttó ár)

Írótáblához Mágnes szett

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

Kezdő ár 904 HUF Nettó ár (1 148 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® - Írótábla toll készlet, 4db

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

1 490 HUF Nettó ár (1 892 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Írótábla törlő

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

557 HUF Nettó ár (707 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Írótábla tisztító

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

3 074 HUF Nettó ár (3 904 HUF Bruttó ár)

SCRITTO® Indulócsomag

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 30.05.

8 637 HUF Nettó ár (10 969 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)

Mágnestábla és írótábla termékeink előnyei

Termékeink könnyedén felszerelhetők akár álló, akár fekvő pozícióban a rendelkezésre álló tér függvényében. A telepítésük egyszerű: vagy rejtett sarokrögzítéssel vagy rejtett rögzítő horgokkal. A táblák sarkai ezüst eloxált alumíniummal vannak megerősítve, melyek amellett hogy védik a mágnestáblákat rendkívül esztétikus látványt is nyújtanak.

A táblák alkalmasak írásra és mágneses használatra is. Kiváló minőségű, extra sima, karcálló és szárazon is törölhető üvegzománcot alkalmazunk. A különleges megjelenítésre ajánljuk az üvegtábláinkat, melyek letisztult dizájnjukkal stílusos és célszerű kiegészítői lesznek bármely irodának. Tervezőtábláink pedig kiválóak az egyes projektek, feladatok vagy egyedi csapatmunkák átlátható megjelenítésére. Minden írótáblánk felülete mérsékelten tükröződő így nagyobb fényben is használhatók.

Dekorációs megoldások mágnestáblával

A praktikusság mellett remek dekorációs lehetőségeket is kínál a mágnestábla. Könnyen díszíthető, majd gyorsan újradefiniálható felülete kiváló az épp aktuális projektek, szezonális ünnepek becsempészésére a mindennapokban. Irodai, iskolai vagy éppen otthoni „csináld magad” megoldások egyaránt elkészíthetők egy jó minőségű Scritto® mágnestáblával.

Dobd fel a csoportmunkát az irodában

A mindennapos feladatok mellett mindig megjelennek kiemelt projektek a cégek életében. Egy-egy team ilyenkor fokuszálja a kreatív és praktikus ötleteket, hogy minél fantasztikusabb eredménnyel tudja zárni az adott feladatot. Az excel táblák és belső rendszerek túlságosan ridegek az ütős ötletek kifundálásakor. Egy mágnestáblán azonban mindenki gyorsan felrakhatja, felírhatja az éppen felfénylő gondolatait és ezzel inspirációt adhat az egész csapat számára. Amikor valaki elakad, hogy merre is vezesse tovább a rá eső részt a projektből, elég csak rápillantania az ötlettáblára és könnyen találhat egy nagyszerű megoldást.

Kreatív tantermek iskolásoknak

A gyerekek rengeteg időt töltenek a suliban, így fontos hogy a környezetük megerősítse bennük a tanulás utáni vágyat. Az ingerszegény tantermekben remek választás lehet egy extra mágnestábla felszerelése, ahol ügyesen prezentálva még jobban fel tudjuk kelteni a nebulók érdeklődését egy szárazabb tantárgy iránt. Egy matek órán például felrakhatjuk a leggyakrabban használt képleteket egy jól látható helyre, összekapcsolva őket egy könnyen megjegyezhető képpel, formával. A diákoknak elég csak oda pillantaniuk és máris tudják, melyik részt kell alkalmazniuk az adott feladatnál.

Ennél is interaktívabb lehetőségeink vannak a kisiskolásoknál. Náluk kifejezetten fontos a játékos és mesés megjelenítés, amikkel barátibb lesz a tananyag. A napközis foglalkozásoknál pedig felrakhatjuk az adott nap legszebb rajzait. Mivel a mágnestábla könnyen tisztítható és a rajta lévő anyagok még könnyebben cserélhetők, ezért a tanárok munkáját is megkönnyíti.

Családi fészek díszítése

A kisgyerekes családok tudják, hogy a lurkók imádnak lelkesedni az ünnepi díszítésekért. A folyamatos cserélgetés azonban hihetetlen kupihoz vezethet a házban. Kreatív és praktikus megoldást jelent ilyenkor a mágneses írótábla használata. Egyrészt egy szépen feldíszített mágnestábla azonnal hangulatosabbá varázsolja az otthonunkat. Másrészt, ha vége az adott ünnepnek vagy programnak, könnyen letakarítható. Harmadrészt remek lehetőséget ad, hogy a gyerekek találékony otthon vagy az óvodában/iskolában készített kézműves tárgyaikat az egész család előtt közszemlévé tegyék. Használjuk a mágnestáblát karácsonykor, húsvétkor, ballagáskor vagy éppen születésnapokon a dekoráció kiegészítésére.

Egyéb irodai eszközök a Jansen Display webáruházban

Az írótáblákon kívül webáruházunkban lehetősége van még számtalan eszköz beszerzésére,  amelyek javítják az irodai, iskolai vagy egyetemi munkáját. Prezentációs flipchart tábláinkkal egy mobil, mozgatható eszközhöz jut, amit könnyeden szállíthat. Textil és parafatábláink remek lehetőséget kínálnak információs felhívó helyek kialakítására. Egyéb eszközeink között megtalálhatja az irodai fogasokat, szemeteseket és elektronikus eszköztartókat is.

További kérdései lennének a házhozszállítással kapcsolatban? Kollégáink szívesen adnak tájékoztatást: lépjen velünk kapcsolatba!