Reklámeszköz tippek

Napjainkban nincs könnyű dolga azoknak a vállalkozóknak, akik termékeiket vagy szolgáltatásaikat szeretnék értékesíteni. A bevált reklámeszköz típusokat a piacon tevékenykedő erős versenytársak is szívesen alkalmazzák, ezért egyre kreatívabb megoldásokat kell keresni. Bemutatjuk azokat a legnépszerűbb és a leginnovatív reklámeszközöket, amelyek biztosan felkeltik az ügyfelek figyelmét!


Milyen a jó reklámeszköz?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy vajon milyen reklámeszközzel érhetjük el a leggyorsabban célközönségünket. Az ütős reklámeszköz jellemzői:

  • minőségi: a mennyiség helyett érdemes néhány minőségi eszközre beruházni. A minőségi reklámeszköz kiemelkednek a versenytársak közül, így nagyobb eséllyel lesz sikeres.
  • praktikus: a célnak megfelelő reklámeszköz kiválasztása kulcsfontosságú. A nehezen összeállítható reklámállványok egy idő után mindig a raktárakban végzik.
  • jó ár-érték arány: a marketing során nem érdemes a legolcsóbb megoldást választani, inkább a jó ár-érték arányra kell törekedni 
  • egyedi: olyan reklámeszközt válasszunk, mely kifejezi cégünk sajátosságait, így biztosan nem leszünk ugyanolyanok, mint a konkurencia


Népszerű reklámeszköz típusok

A felsorolt szempontok alapján lássunk pár konkrét reklámeszköz példát, melyek ötvözik az előnyöket.


Digitális displayek : A modern displayfelületek hatásossága a mozgóképek erejében rejlik. Ezzel a technológiával egyszerre többfajta információt is megoszthatunk ügyfeleinkkel: a vizuális mellett szöveges hirdetés is lehetséges. Ráadásul nagyon egyszerű is a használatuk, egy USB meghajtó segítségével tölthetjük fel grafikáinkat, videóinkat, melyeket távoli tartalomkezeléssel is irányíthatunk.

Krétás megállítótáblák : A szöveges reklámüzenetek soha nem mennek ki a divatból. A látványos kalligráfiák vonzzák a tekintetet, ezáltal nagyszerűek szlogenek és az aktuális ajánlatok közlésére. A krétatáblák óriási előnye, hogy a felírt tartalmak gyorsan megváltoztathatók és tetszés szerint dekorálhatók.

Plakáttartó vitrinek : A plakáttartó vitrinek biztonságos és elegáns módját kínálják a termékreklámoknak. A szórólapokat igényesen rögzíthetjük a mágneses fém hátlapra, hogy jól láthatók legyenek. A hagyományos mellett ma már látványos, LED világítású posztertáblákat is alkalmazhatunk.

X Banner állványok : A popup bannerek minden esetben színvonalas és figyelemfelkeltő felületet nyújtanak a reklámozásnak. Bárhol gyorsan felállíthatók, ezért könnyű kezelhetőségükből fakadóan népszerű reklámeszközök.

Triboard poszterállvány : A triboard reklámállvány előnye, hogy egyszerre három oldalon is közzé tudjuk tenni hirdetményeinket. Ennél az eszköznél nagyszerűen kombinálhatók a képi és szöveges reklámok. Az egyik oldalon hasznos információkat közölhetünk, a többi oldalon pedig gazdag képekkel győzhetjük meg ügyfeleinket termékünkről, szolgáltatásunkról.

Plakáttartó állvány : Az állványra egyúttal szórólaptartó is erősíthető, így a figyelemfelkeltés mellett információval is szolgálhatunk a termékekről. A triboard állványhoz hasonlóan kétoldalas kivitelezésben is használható a nagyobb hatásfok elérése érdekében.

A Jansen Display kínálatában több méretben és kivitelben is választhat reklámeszközöket. Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen egyedi árajánlatot több termék rendelése esetén!