Álló hamutartó, kültéri hamutartó

A magyar vendéglátóhelyeken beltéren szigorúan tilos a dohányzás, ráadásul abejárattól minimum 5 méter távolságban lehet dohányzó helyet kijelölni.Praktikus megoldás a dohányzóhely kijelölésére az álló hamutartó. A JansenDisplay webáruházban krómozott fém és letisztult fekete álló hamutartók közülszerezheti be az étterme, kávézója arculatának megfelelőt. Tekintse meg kültérihamutartó kínálatunkat!Fali hamutartó, mini

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

12 130 HUF Nettó ár (15 405 HUF Bruttó ár)

Hengeres szemetes

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

13 900 HUF Nettó ár (17 653 HUF Bruttó ár)

Kültéri Falra szerelhető Négyszögletes hamutartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

22 960 HUF Nettó ár (29 159 HUF Bruttó ár)

Kültéri Hamutartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

57 150 HUF Nettó ár (72 581 HUF Bruttó ár)

Kültéri Falra szerelhető Hengeres Hamutartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

22 960 HUF Nettó ár (29 159 HUF Bruttó ár)

Kültéri szemetes és hamutartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

62 510 HUF Nettó ár (79 388 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Fekete Hamutartó

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

32 990 HUF Nettó ár (41 897 HUF Bruttó ár)

Hengeres hamutartó oszlop

Raktáron
A szállítás ezen a napon történik Hétfő 08.03.

29 150 HUF Nettó ár (37 021 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Dohányzóasztal

Úton
A szállítás ezen a napon történik Csütörtök 25.03.

188 950 HUF Nettó ár (239 967 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Fekete Hamutartó Szemetessel

Úton
A szállítás ezen a napon történik Kedd 23.03.

49 880 HUF Nettó ár (63 348 HUF Bruttó ár)

700mm Széles Falra Szerelhető Dohányzóasztal

Nincs raktáron
A szállítás ezen a napon történik 23.03.

94 130 HUF Nettó ár (119 545 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)

A Jansen álló hamutartó termékek előnyei

1. Több típus is megvásárolható: a klasszikus szabadon álló kültéri hamutartók mellett falra rögzíthető termékeket is megtalál webshopunkban. Az éttermek előtt a közterületi szabályok miatt sok esetben nincs lehetőség a járdán elhelyezni a dohányzáshoz használatos eszközöket: ilyenkor a fali hamutartó kiváló megoldás lehet.

2. Időjárásálló alapanyagok: a legfontosabb szempont, hogy a szabadtéri hamutartó anyaga ellenálljon az esőnek és az időjárási viszontagságoknak. Fém és rozsdamentes acél termékeink hosszú éveken át kifogástalan állapotban látják el feladatukat.

3. Könnyen tisztítható: a dohányzás közben a szemetesbe szórt csikkeket naponta kell üríteni és a kültéri hamutartókat is tisztán kell tartani. A Jansen Display-en kapható változatok könnyen szétszerelhetők, hogy kívül-belül alaposan ki lehessen őket súrolni még nyitás előtt.

4. Biztonságos: számos kültéri hamutartóhoz biztonsági kulcs is jár, mellyel nemcsak a kiürítést lehet könnyedén végrehajtani, de az utcán zárt állapotban a helytelen használat is megelőzhető. Ha Önnek fontos, hogy az álló hamutartó zárható legyen, akkor keresse kulccsal ellátott termékeinket!

5. Rögzíthető álló hamutartó: a talajba fúrható termékekkel elkerülheti, hogy a hamutartó felboruljon és a földről kelljen feltakarítani a csikkeket. Ráadásul attól se kell tartania, hogy az éjszaka folyamán lába kél a hamuzóknak.

6. Könnyen felszerelhető: a fali hamuzók esetében egy jól látható konzollal lehet a tartót étterme vagy kávézója közelében elhelyezni.

Miért a Jansen Display webshopból vásároljon kültéri hamutartót?

Jó minőségű termékek: a vendéglátásban használt eszközöknek évekig ki kell bírnia a napi használat megpróbáltatásait. Webáruházunkban olyan időtálló hamutartók találhatók meg, melyeket nem kell állandóan lecserélni.

Gyors házhozszállítás: a Jansen Display webáruházban valóban gyors az online vásárlás és nem kell heteket várnia, hogy a megrendelt termékeket kézhez kaphassa. Elérhető árucikkjeink mellett mindig feltüntetjük a várható szállítás dátumát is, ami általában 1-3 munkanap. További házhozszállítási információk itt: kézbesítés.

Egyedi ajánlatok: nagyobb tételű rendelés esetén munkatársaink szívesen összeállítanak kedvezményes árajánlatot is Önnek.

Évtizedes tapasztalat: webshopunk széles termékkínálatát 20 év tapasztalata alapján építettük fel. Ha segítségre van szüksége a megfelelő álló hamutartó kiválasztásában, akkor kollégáink szívesen segítenek Önnek.

További információért lépjen kapcsolatba velünk!