Álló hamutartó, kültéri hamutartó

A magyar vendéglátóhelyeken beltéren szigorúan tilos a dohányzás, ráadásul abejárattól minimum 5 méter távolságban lehet dohányzó helyet kijelölni.Praktikus megoldás a dohányzóhely kijelölésére az álló hamutartó. A JansenDisplay webáruházban krómozott fém és letisztult fekete álló hamutartók közülszerezheti be az étterme, kávézója arculatának megfelelőt. Tekintse meg kültérihamutartó kínálatunkat!Fali hamutartó, mini

Raktáron >100 db
Szállítás: Csütörtök 18.04.

9 810 HUF Nettó ár (12 459 HUF Bruttó ár)

Hengeres szemetes

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

29 961 HUF Nettó ár (38 050 HUF Bruttó ár)

Kültéri Falra szerelhető Négyszögletes hamutartó

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

38 998 HUF Nettó ár (49 527 HUF Bruttó ár)

Kültéri Hamutartó

Raktáron 5 db
Szállítás: Csütörtök 18.04.

81 795 HUF Nettó ár (103 880 HUF Bruttó ár)

Kültéri Falra szerelhető Hengeres Hamutartó

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

34 593 HUF Nettó ár (43 933 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Fekete Hamutartó

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

56 164 HUF Nettó ár (71 328 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Fekete Hamutartó Szemetessel

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

100 870 HUF Nettó ár (128 105 HUF Bruttó ár)

Hengeres hamutartó oszlop

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

45 908 HUF Nettó ár (58 303 HUF Bruttó ár)

Kültéri szemetes és hamutartó

Raktáron 2 db
Szállítás: Csütörtök 18.04.

52 768 HUF Nettó ár (67 015 HUF Bruttó ár)

Szabadon álló Dohányzóasztal

Nincs raktáron
Nincs raktáron, szállítás 03.05.

366 624 HUF Nettó ár (465 612 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)

A Jansen álló hamutartó termékek előnyei

1. Több típus is megvásárolható: a klasszikus szabadon álló kültéri hamutartók mellett falra rögzíthető termékeket is megtalál webshopunkban. Az éttermek előtt a közterületi szabályok miatt sok esetben nincs lehetőség a járdán elhelyezni a dohányzáshoz használatos eszközöket: ilyenkor a fali hamutartó kiváló megoldás lehet.

2. Időjárásálló alapanyagok: a legfontosabb szempont, hogy a szabadtéri hamutartó anyaga ellenálljon az esőnek és az időjárási viszontagságoknak. Fém és rozsdamentes acél termékeink hosszú éveken át kifogástalan állapotban látják el feladatukat.

3. Könnyen tisztítható: a dohányzás közben a szemetesbe szórt csikkeket naponta kell üríteni és a kültéri hamutartókat is tisztán kell tartani. A Jansen Display-en kapható változatok könnyen szétszerelhetők, hogy kívül-belül alaposan ki lehessen őket súrolni még nyitás előtt.

4. Biztonságos: számos kültéri hamutartóhoz biztonsági kulcs is jár, mellyel nemcsak a kiürítést lehet könnyedén végrehajtani, de az utcán zárt állapotban a helytelen használat is megelőzhető. Ha Önnek fontos, hogy az álló hamutartó zárható legyen, akkor keresse kulccsal ellátott termékeinket!

5. Rögzíthető álló hamutartó: a talajba fúrható termékekkel elkerülheti, hogy a hamutartó felboruljon és a földről kelljen feltakarítani a csikkeket. Ráadásul attól se kell tartania, hogy az éjszaka folyamán lába kél a hamuzóknak.

6. Könnyen felszerelhető: a fali hamuzók esetében egy jól látható konzollal lehet a tartót étterme vagy kávézója közelében elhelyezni.

Miért a Jansen Display webshopból vásároljon kültéri hamutartót?

Jó minőségű termékek: a vendéglátásban használt eszközöknek évekig ki kell bírnia a napi használat megpróbáltatásait. Webáruházunkban olyan időtálló hamutartók találhatók meg, melyeket nem kell állandóan lecserélni.

Gyors házhozszállítás: a Jansen Display webáruházban valóban gyors az online vásárlás és nem kell heteket várnia, hogy a megrendelt termékeket kézhez kaphassa. Elérhető árucikkjeink mellett mindig feltüntetjük a várható szállítás dátumát is, ami általában 1-3 munkanap. További házhozszállítási információk itt: kézbesítés.

Egyedi ajánlatok: nagyobb tételű rendelés esetén munkatársaink szívesen összeállítanak kedvezményes árajánlatot is Önnek.

Évtizedes tapasztalat: webshopunk széles termékkínálatát 20 év tapasztalata alapján építettük fel. Ha segítségre van szüksége a megfelelő álló hamutartó kiválasztásában, akkor kollégáink szívesen segítenek Önnek.

További információért lépjen kapcsolatba velünk!