Krétatábla, krétás tábla

A krétatábla használata nagyszerű módja annak, hogy elmondhassa ügyfeleinek rendszeresen változó ajánlatait, promócióit. Akár egy pubot, éttermet, kávézót, akár kiskereskedelmi üzletet működtet - a krétatáblák az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módjai az ügyfélkör megtartásának a változatos mindennapi kommunikációval: ismerje meg kínálatunkat!


Black Letter Board

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 4 968 HUF Nettó ár (6 309 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Krétatábla

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 8 499 HUF Nettó ár (10 794 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Krétatábla, Economy

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 5 624 HUF Nettó ár (7 142 HUF Bruttó ár)

JD Natura Krétatábla, Classic

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 11 778 HUF Nettó ár (14 958 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Krétatábla Economy

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 32 037 HUF Nettó ár (40 687 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Fast Switch krétatábla

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 31 079 HUF Nettó ár (39 470 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Krétatábla, antik

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

61 048 HUF Nettó ár (77 531 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Asztali krétatábla

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 5 271 HUF Nettó ár (6 694 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Krétatábla

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 36 762 HUF Nettó ár (46 688 HUF Bruttó ár)

L alakú tábla, Fekete

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 799 HUF Nettó ár (1 015 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Asztali krétatábla, Economy

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 2 850 HUF Nettó ár (3 620 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Állvány, mini

Raktáron >100 db
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 2 774 HUF Nettó ár (3 523 HUF Bruttó ár)

JD NATURA Állvány, fekete

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 43 773 HUF Nettó ár (55 592 HUF Bruttó ár)

Spare Letters For Letter Board

Nincs raktáron
Nincs raktáron, szállítás 03.05.

1 791 HUF Nettó ár (2 275 HUF Bruttó ár)

Kréta toll 3mm

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 269 HUF Nettó ár (342 HUF Bruttó ár)

Kréta toll 15mm

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 689 HUF Nettó ár (875 HUF Bruttó ár)

Fekete írhatótábla fólia szett

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 2 539 HUF Nettó ár (3 225 HUF Bruttó ár)

2 fekete fólia szett és 3 toll készlet

Raktáron
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 10 340 HUF Nettó ár (13 132 HUF Bruttó ár)

Designer Krétatábla Panel

Raktáron >100 db
Szállítás: Csütörtök 18.04.

Kezdő ár 740 HUF Nettó ár (940 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 19 of 19 (1 Pages)

A fekete krétatábla előnyei

 1. Sokoldalúak: a krétával írható tábla egyik legnagyobb előnye, hogy kültéri és beltéri használat során is hosszú élettartammal rendelkeznek. Beltéri megjelenítéskor találhat webáruházunkban kisméretű asztali táblákat, illetve falra rögzíthető verziókat is. Asztali tábláink talpazata megerősített és súlyozott így nem kell aggódnia amiatt, hogy felborulnának ezek a változatok.
 2. Kibírják a viszontagságos időjárást is: kültéri tábláinkat kifejezetten úgy tervezük, hogy ellenálljanak a változó időjárás viszontagságainak is. Klasszikus, széthajtható, négylábas krétatábláink stabilan megállnak még nagy szélben is a galvanizált acél zsalléroknak köszönhetően. Erős talpazatuk rendkívüli stabilitást ad a krétás tábláknak.
 3. Különböző krétatábla méretek: termékeink többféle nagyságban is kaphatók webshopunkban. Akár egészen kicsi asztali megjelenéstől 1 méter széles fali krétatábla is elérhető.
 4. Praktikusak: segítségükkel gyorsan tudunk változtatni az éppen aktuális akcióinkról, napi menüről szóló információkat, sőt egy kis kreativitással igazi marketing bombaüzeneteket helyezhetünk el rajtuk. Egyes változatokból a fekete panelek is kivehetők, hogy megkönnyítsék az információ felírását. Ráadásul esőben nem muszáj az egész táblát védett helyre cipelni: elég csak a tábla kreatív részét eltávolítani. A kétoldalas változatokat pedig duplán ki lehet használni vendégcsalogatáskor.
 5. Könnyen tisztíthatók: a krétával felírt szövegeket nedves szivaccsal néhány perc alatt gyorsan és csíkmentesen le lehet törölni. A fekete krétatábla termékek kifejezetten kedveltek azokon a vendéglátóhelyeken, ahol napi szinten kell változtatni a séf menüt vagy a különleges kávéajánlókat.
 6. Designer krétás tábla: a különleges formájú tábla elsősorban éttermek arculatába illeszkedik egyedi formájával, például napi menük közlésére alkalmas.

Miért válassza a Jansen krétatábla termékeit?

 • Kiváló anyaghasználat: a magas nyomású laminálással (JPL) készült táblákat hosszú éveken át tudja használni éttermében vagy épp kávézójában egyaránt. A krétával írható felületet masszív fa keretezi, melyeket speciális lakkal preparáljuk. A kültéri verziók még az UV fénynek is ellenállnak: nem fakulnak és száradnak ki nyáron a forró utcákon.
 • Krétatábla kiegészítők a JD webshopban: webáruházunkban mindent egy helyen tud beszerezni a krétás megállítótáblákhoz. Krétamarkerek, írható fóliák és állványok egyaránt kaphatók a legkülönfélébb igényekre szabva.
 • Több színben is elérhető: beltéri és kültéri krétatábla termékeink is kaphatók klasszikus fekete vagy naturális barna fa kerettel is, ezért Ön is biztosan megtalálja az elképzelésének megfelelőt.
 • Kedvező kézbesítési feltételek: a Jansen webshopon nem kell hosszú heteket várnia a megrendelt krétával írható tábla megérkezéséig. Ráadásul termékeink mellett mindig feltüntetjük a várható szállítási időt is, mely maximum 2-3 munkanap. Ritkán vásárolt termékeinknél előfordulhat, hogy ennél többet kell várnia: azt aktuális termékoldalon mindig feltüntetjük a dátumokat.
 • Saját gyártású termékek: a Jansen Display 25 éve foglalkozik reklámeszközök, így krétatáblák készítésével is. Széles szakmai tapasztalatunkat és tudásunkat fektetjük bele minden egyes termék gyártásába, hogy kimagasló minőséget nyújtsunk Önnek és minden vásárlónknak.
 • Egyedi árajánlat: kollégáink szívesen készítenek akár kedvezményes árajánlatot is abban az esetben, ha Ön egyszerre nagy mennyiségben többféle terméket is megrendel webshopunkból.
 • Környezetbarát vállalat: a 21. században arra is gondolnunk kell, hogy a krétás reklámtáblák gyártásakor a lehető legzöldebb utakat járjuk be. A Jansen Display megújuló energiaforrásokat használ gyáraiban és csomagolóközpontjaiban, valamint az egyszer használatos csomagolóanyagokat is kerüljük.

Krétatábla típusaink

A board alak: a kétoldalú, A formára nyitható táblák főként utcákon vagy bevásárlóközpontok árkádjaiban válnak be, vendéglátóhelye előtt. Ebből a típusból beltéri és kültéri változatok is kaphatók webáruházunkban, ezért Ön a célnak megfelelőt tudja megvásárolni. 

Asztali krétával írható tábla: a talppal rendelkező asztali táblák sokkal kisebbek és alkalmasak például az éttermi foglalások, nevek feltüntetésére. 

Fali krétatábla: a falra rögzíthető táblák azokon a helyeken előnyösek, ahol nincs hely az ajtó elé megállítótáblát helyezni.

A Jansen Display krétatáblák kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és gyártási technológiánknak köszönhetően elérhető áron beszerezhetők bárki számára. Ha további információkra lenne szüksége, akkor lépjen velünk kapcsolatba és mi szívesen segítünk!