SCRITTO® Írótábla 90x60

Termék kód: WBNEES90x60

A termék műszaki leírása SCRITTO® Írótábla 90x60

Műszaki adatok
Verzió Egyoldalú
Szélesség (mm) 900
Magasság (mm) 600
Hossz (mm) 15
Csomagolási egység szélessége (mm) 630
Csomagolási egység magassága (mm) 28
Csomagolási egység hossza (mm) 1020
Csomagolási egység 1
Paletta darabszám 75
Nettó súly (kg) 4,5
Teljes tömeg (kg) 4,5
Garancia (h) 12
Anyag Alumínium
 • A törölhető táblák gyors, egyszerű és izgalmas felületet biztosítanak az ötleteink rendszerezésére. Ebből kifolyólag ma már az üzleti prezentációk, tárgyalások és a modern iskolai környezet elengedhetetlen kellékeinek számítanak.

  Tulajdonságok:

  • Szárazon törölhető üvegzománc tábla
  • Univerzális – álló és fekvő pozícióban is használható
  • Tartós és biztonságos – ezüst eloxált alumínium keret fröccsöntött biztonsági sarkakkal
  • Egyszerű telepítés – rejtett sarokrögzítési mód, vagy 4 rögzítőhorog (rögzítő alkatrészekkel szállítva)
  • Írható és mágneses - kiváló minőségű acélfelület marker tollakhoz és mágnesekhez
  • A tolltartón eloxált ezüst csíptetővel

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Formátum
Több mint 50 db raktáron, szállítás Hétfő 30.05.
 • 20 941 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 26 595 HUF
+
-

A termék részletes leírása SCRITTO® Írótábla 90x60

A mágneses, törölhető tábla legnagyobb előnyei:

 • az írható felület mágnesesen kezelt, ezért mágnes szettekkel, kiegészítőkkel még élvezetesebbé tudjuk tenni előadásainkat
 • szárazon törölhető üvegzománc táblafelület
 • tartós és biztonságos: a táblát minőségi eloxált alumínium keretezi
 • álló és fekvő pozícióban is felszerelhető, ezért a célnak megfelelően állíthatjuk be
 • letisztult, modern látványt nyújt, ugyanis a törölhető táblát rejtett sarokrögzítéssel tudjuk a falra szerelni

A Jansen Display kínálatában többféle méretben kínáljuk a törölhető írótáblákat. Görgethető menünkből könnyen és gyorsan ki tudja választani a táblanagyságot.

A törölhető tábla előnyei

A SCRITTO® írótáblák a törölhető táblák számos előnyét ötvözik. A prezentációink, tanóráink során hasznos, ha feljegyzéseinket gyorsan tudjuk módosítani, kibővíteni. Amire már nincs szükségünk prezentációnk során, azt egyúttal könnyen és nyommentesen tudjuk letörölni. A szárazon törölhető táblák sokoldalúsága továbbá a fehér írófelületben rejlik: az infografikákhoz hasonlóan különböző színű markerekkel vezethetjük fel gondolatainkat, melyek izgalmas és átlátható élményt nyújtanak a hallgatóságnak.

A hagyományos krétatáblák egyre szélesebb körben szorulnak ki a tantermekből és tárgyalókból. Ennek egyik oka, hogy a mágneses felület interaktív utakat nyitott meg az előadások során. Mondanivalónkat kiemelhetjük a táblára rögzíthető mágnesekkel, hogy növeljük témánk értelmezhetőségét. Mindemellett pedig a törölhető táblák tartósak és biztonságosak: profi rögzítésüknek köszönhetően írás közben nem mozognak. Nem utolsó sorban pedig a száraz tisztításnak köszönhetően nem kell vizes szivaccsal rohangálnunk és várnunk a száradásra.

 Szárazon törölhető táblák: hol használhatjuk őket?

 • irodákban tárgyalótermekben, konferenciák során
 • iskolákban, hiszen a modern környezet a diákok és a tanárok érdekeit is szolgálja
 • vállalatok oktatótermeiben, ugyanis a szárazon törölhető táblák remekül kiegészítik a kivetítőket és papír tananyagokat
 • otthonunkban: a kisebb táblák remekül kihasználhatók a háztartásokban, legyen szó a tennivalók listázásáról, vagy közös ötletelésről

Törölhető tábla méretek

A méretek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rendeltetésnek megfelelő méretű táblát válasszanak. A kínálatunkban elérhető nagyobb kivitelezések a konferenciatermek és osztálytermek igényeit valósítják meg. A széles felületek távolról is jól olvashatók, egyúttal méretükből kifolyólag nagyszerű lehetőséget kínálnak a szerteágazó, bonyolult ábrák bemutatásához. De a kisebb felületű táblák otthoni felhasználása is egyre népszerűbb: a gyerekek előszeretettel használják játékra és tanulásra egyaránt, de ötletes alternatívát nyújtanak például a bevásárlólisták, tennivalók összegyűjtésére és emlékeztetők írására is.


Kapcsolódó termékeink 

A törölhető táblák mellett számos további prezentációhoz használható termék elérhető webshopunkban. Saját gyártású SCRITTO® Mágneses Flipchart tábláink mobilis kiegészítői lehetnek a törölhető tábláknak. Előnyük, hogy a mágnesfelületre papírt is csíptethetünk, így két helyen is rögzíthetjük gondolatainkat. Miután a mágneses felületről letöröltük az információkat, a papírlapokon lévő vázlatokat későbbre is megőrizhetjük. A hagyományos táblák kedvelőinek pedig széles parafatábla kínálatunkat ajánljuk. Kisebb felületük miatt kedveltek az irodákban, rendelőkben és a háztartásokban egyaránt.

A Jansen Display webshopban rendelt termékeket, így a törölhető táblákat is házhoz szállítjuk vásárlóinknak, 30 ezer forint felett ingyenesen. Nagy tételek rendelése esetén (például teljes irodai vagy iskolai korszerűsítés alkalmával) szívesen nyújtunk tájékoztatást telefonon vagy e-mailen keresztül elérhető kedvezményeinkről. Vegye fel velünk a kapcsolatot!