X Banner állvány, 60x180 cm

Termék kód: XB60x180

A termék műszaki leírása X Banner állvány, 60x180 cm

Műszaki adatok
Verzió Egyoldalú
Szélesség (mm) 600
Magasság (mm) 1800
Hossz (mm) 580
Csomagolási egység szélessége (mm) 60
Csomagolási egység magassága (mm) 60
Csomagolási egység hossza (mm) 990
Csomagolási egység 1
Nettó súly (kg) 0,7
Teljes tömeg (kg) 0,75
Garancia (h) 12
Szín Ezüst
Anyag Alumínium / Műanyag
Installáció Szabadon álló
Látható méret (mm) 600 x 1800
 • Egyedi tervezésű X Banner állvány 60x180 cm-es méretben. Szilárd és rugalmas laminált karokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a banner tökéletes illeszkedését. A merev és tartós hátsó alumínium rúd stabil támasztólábként funkcionál. Az állvány azonnal használatra kész. A teljes konstrukciót nejlon táskában szállítjuk. Ha szeretné, hogy nyomtatott banner posztert is mellékeljünk a termékhez, adja meg a nyomtatáshoz szükséges paramétereket. Egyszerűen töltse fel grafikáit, válassza ki az anyag típusát, és készítsen egy teljes megoldást az Ön igényeinek megfelelően!

  • Az erős, rugalmas üvegszálas karoknak köszönhetően feszes marad a textil
  • Tartós, alumínium középpont
  • Nagy teherbírású hátsó láb
  • Gyorsan felállítható
  • Stílusos megjelenés
  • Nejlon táskában
  • Bannerkészítési és -nyomtatási lehetőség

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Formátum

Kérjük, válasszon egy termékkombinációt :


Eszköz+plakát

Csak eszköz

Csak plakát
Kérjük, válasszon egy terméktípust
Több mint 10 db raktáron, szállítás Kedd 14.12.
 • 6 857 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 8 708 HUF
+
-
Kérjük, válasszon egy papírtípust

A termék részletes leírása X Banner állvány, 60x180 cm

Az X Banner állvány lehetővé teszi a rövid távú reklámüzenetek hatékonymegjelenítését. Akár egy perc alatt felállíthatjuk standunk előtt vagyelőadásunk során. Rendkívül stabil, ugyanis a rugalmas tartószerkezeten kívülegy hátsó támasztóláb is gondoskodik az állvány rögzítéséről. A Jansen Display X banner állványarendkívül népszerű a következő tulajdonságoknak köszönhetően:

 • erős, ugyanakkor rugalmas üvegszálas szerkezet tartja helyén a textilt
 • stabil hátsó láb támasztja ki a bannert
 • rendkívül gyorsan és könnyen felállítható
 • remek megoldás azoknak is, akik már rendelkeznek reklámanyaggal és hozzá illeszkedő bannert keresnek

A teljes konstrukció részeként webshopunk poszternyomtatást is kínál. Adja meg a nyomtatáshoz szükséges paramétereket ésreklámgrafikáját is kivitelezzük!

X Banner és poszter termékkombináció

A termék a nevét az X alakban elhelyezkedő laminált tartókarokról kapta,melyek biztosítják, hogy a banner állványra tökéletesen illeszkedjen a poszter.Gyakori probléma, hogy az előre elkészített hirdetmény mérete és a kiválasztottbanner állvány nem kompatibilisek egymással. Ennek megoldására kínáljuk JansenDisplay X Banner és poszter termékkombinációnkat. A tökéletes reklámanyagkivitelezése érdekében webshopunkban akár komplett termékcsomag összeállításais lehetséges: csupán töltse fel nyomtatási adatait a nyomtatási sablonalapján. Prémium állványunkat pedig a reklámposzterrel együtt újrahasznosítottnejlonba csomagolva kiszállítjuk Önnek.

Kiknek ajánljuk az X Bannereket?

 • kisvállalkozóknak, akik az azonnali reklámmegoldásokat részesítik előnyben
 • cégeknek, akik a bemutató eseményeiken látványosan hirdethetik termékeiket, szolgáltatásaikat
 • olyan vállalkozóknak, akik márkaépítés céljából az offline marketingeszközöket is gyakran használják
 • olyan cégeknek, akik szlogenjeiket figyelemfelkető módon akarják hirdetni eseményeken, konferenciákon

Az X Banner előnyei

Az X Bannert másnéven popup bannerként is nevezik. Óriási előnye, hogykönnyen kezelhető és bárhol gyorsan felállítható. Nem igényel különtartószerkezetet, ugyanis az X alakú vázat egy erős tartóláb rögzíti aközéppontból kiindulva. Népszerű abból a szempontból, hogy egyszerű használatamiatt akár egyetlen ember is problémamentesen felállíthatja. Ezért gyakranhasználják azok, akik egyedül vezetik kisvállalkozásukat és gyors, de beváltreklámeszközökhöz folyamodnak.

Az X Bannerek másik nagy előnye, hogy összecsukhatóságuknak köszönhetően kishelyen is elférnek és könnyen szállíthatók. A vynil anyagú hirdetményekkelellentétben a textil transzparenseket könnyebb mosni, tisztítani és súlyuk issokkal könnyebb.

Kapcsolódó termékeink

Amennyiben az X Banner nyújtotta előnyökön kívül más lehetőségeket ismérlegelne, úgy tekintse meg további banner állvány termékeinket. Az L Banner állványaz X Banner kistestvére, mely jelenleg egy méretben rendelhető weboldalunkon.Prémium reklámfelületünk, aVarázs-banner egyedülálló, mágneses megoldása pedig kétoldali felületetbiztosít a hirdetményeknek.

Rendelését 2-3 munkanapon belül házhoz isszállítjuk Önnek. Nagy tételek esetén bátran keressen minket elérhetőségeinkegyikén, és szívesen küldünk kedvezményes árajánlatot!