SCRITTO® Mágneses Acél Írótábla 90x180

Termék kód: WBNECS90x180

A termék műszaki leírása SCRITTO® Mágneses Acél Írótábla 90x180

Műszaki adatok
Verzió Egyoldalú
Összeszerelt termék szélessége (mm) 900
Összeszerelt termék magassága (mm) 1800
Összeszerelt termék mélysége (mm) 15
Csomagolási egység 1
Nettó súly (kg) 11
Teljes tömeg (kg) 11
Garancia (h) 24
Anyag Alumínium
Látható méret (mm) 1766 x 866 mm
 • Ma már egy üzleti tárgyalás, prezentáció elengedhetetlen kelléke az irodai fehér tábla vagy közismertebb nevén whiteboard tábla. Az írótáblák közül különösen hatékonyak a mágneses whiteboard táblák, melyek segítségével változatosabb és professzionálisabb prezentációkat készíthet. Saját gyártású tábláinkkal a legmodernebbeket kínáljuk a piacon. Válogasson méreteink között, valamint tekintse meg a kapcsolódó kiegészítő termékeinket is!

  • Írható és mágneses – kiváló minőségű acélfelület marker tollakhoz és mágnesekhez
  • Univerzális – álló és fekvő pozícióban is használható
  • Tartós és biztonságos – ezüst eloxált alumínium keret fröccsöntött biztonsági sarkakkal
  • Egyszerű telepítés – rejtett sarokrögzítési mód, vagy 4 rögzítőhorog (rögzítő alkatrészekkel szállítva)
  • A tolltartón eloxált ezüst csíptetővel

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Formátum
Nincs raktáron, szállítás 29.12.
 • 41 570 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 52 794 HUF
+
-

A termék részletes leírása SCRITTO® Mágneses Acél Írótábla 90x180

A mágneses whiteboard tábla előnyei

SCRITTO® Economy írótáblánk felületére írt szövegeket, rajzokat könnyedén le lehet mosni acélfelületének köszönhetően. Így amire már nincs szüksége, azt egyszerűen, nyomok nélkül el tudja távolítani. Fehér táblánkra bármilyen színű marker tollal írhat. Sokoldalú, akár fekvő vagy álló pozícióban is felrögzítheti. A termék fröccsöntött biztonsági sarkakkal van ellátva, ezzel biztosítva a biztonságos felhelyezést.

Mágneses whiteboard táblánk lehetővé teszi, hogy bonyolultabb ábrákat, diagramokat a mágnesek segítségével kifüggeszthessünk. Így könnyedén bemutathatunk összehasonlításokat, pénzügyi terveket. Nem utolsó sorban írótáblánk további előnye, hogy környezetbarát, hiszen az íráshoz filcet használunk, így használat közben nem keletkezik por. Emiatt egyre több helyen, különösen az iskolákban cserélik le a hagyományos krétatáblákat whiteboard táblákra.

Kiknek ajánljuk mágneses fehértáblánkat?

 • irodáknak tárgyalókba, előadótermekbe, irodahelyiségekbe
 • nyelvvizsgaközpontoknak, egyéb vizsgahelyszíneknek
 • iskoláknak, általános iskoláktól kezdve az egyetemekig
 • otthonába: az otthoni használat bár kevésbé elterjedt, de annál hasznosabb szerepe lehet a családok számára. Kisebb méretű táblánkat javasoljuk, amit könnyedén felfüggeszthet otthonának bármely falára. Segítségével megoszthatja a napi fő teendőket, időpontokat, gyermekeivel kapcsolatos feladatait. Kiteheti továbbá a családi fotókat, rajzokat, emlékeket. 

A legfontosabb kellékek mágneses írótáblánkhoz

A whiteboard tábla alapvető kellékeit mind megtalálja weboldalunkon. Válogasson mágnestáblához való speciális írószettjeink, törlőszivacsaink között. Ne felejtse el továbbá beszerezni a mágneseket sem a profi demonstrálás érdekében.

Kapcsolódó termékeink

Sokszor az irodák kiegészítő kelléke a whiteboard táblák mellett a mobilis flipchart prezentációs tábla. A flipchart tábla előnye, hogy papírra és azt felhajtva mágnes táblára is tudunk írni. A papírokat megőrizve később is rendelkezésünkre áll a lejegyzett információ. Webáruházunkban kapható gurulós és lábakkal rendelkező típusokban is. 

További információközlő eszközünk a parafatábla és textiltábla. Ezeket a termékeinket előszeretettel használják iskolákban, tanárikban, rendelőkben és otthonokban egyaránt. Ha kisebb felületre van szüksége és híve a hagyományos eszközöknek, akkor termékeink tökéletes választásnak bizonyulnak.

Amennyiben gyakori munkaeszköze telefonja, tabletje, akkor irodájának elengedhetetlen eszközei lesznek a telefon és tablet állványaink. Termékeinkkel mindig jól látható helyen lesz készüléke, így nem kell tartania attól, hogy egy fontos pillanatban nem találja azt meg. Továbbá megóvhatja eszközeit a véletlen leeséstől is.