Mágneses írótábla 100x200 cm

Termék kód: WBNECS100x200

A termék műszaki leírása Mágneses írótábla 100x200 cm

Műszaki adatok
Összeszerelt termék
Összeszerelt termék súlya (kg) 14
Összeszerelt termék szélessége (mm) 2000
Összeszerelt termék mélysége (mm) 15
Összeszerelt termék magassága (mm) 1000
Csomagolási egység Darab
Súly (kg) 15,5
Szélesség (mm) 1115
Hossz (mm) 2120
Magasság (mm) 43
Csomagolási egység Raklap
Darabszám 18
Súly (kg) 294
Szélesség (mm) 800
Hossz (mm) 1200
Magasság (mm) 2280
Verzió Egyoldalú
Garancia (h) 12
Anyag Alumínium
Látható méret (mm) 1966 x 966 mm
 • Ma már egy üzleti tárgyalás, prezentáció elengedhetetlen kelléke az irodai fehér tábla vagy közismertebb nevén whiteboard tábla. Az írótáblák közül különösen hatékonyak a mágneses whiteboard táblák, melyek segítségével változatosabb és professzionálisabb prezentációkat készíthet. Saját gyártású tábláinkkal a legmodernebbeket kínáljuk a piacon. Válogasson méreteink között, valamint tekintse meg a kapcsolódó kiegészítő termékeinket is!

  • Írható és mágneses – kiváló minőségű acélfelület marker tollakhoz és mágnesekhez
  • Univerzális – álló és fekvő pozícióban is használható
  • Tartós és biztonságos – ezüst eloxált alumínium keret fröccsöntött biztonsági sarkakkal
  • Egyszerű telepítés – rejtett sarokrögzítési mód, vagy 4 rögzítőhorog (rögzítő alkatrészekkel szállítva)
  • A tolltartón eloxált ezüst csíptetővel

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Formátum
raktáron, szállítás Kedd 25.06.
 • 49 270 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 62 573 HUF
+
-

A termék részletes leírása Mágneses írótábla 100x200 cm

A mágneses whiteboard tábla előnyei

SCRITTO® Economy írótáblánk felületére írt szövegeket, rajzokat könnyedén le lehet mosni acélfelületének köszönhetően. Így amire már nincs szüksége, azt egyszerűen, nyomok nélkül el tudja távolítani. Fehér táblánkra bármilyen színű marker tollal írhat. Sokoldalú, akár fekvő vagy álló pozícióban is felrögzítheti. A termék fröccsöntött biztonsági sarkakkal van ellátva, ezzel biztosítva a biztonságos felhelyezést.

Mágneses whiteboard táblánk lehetővé teszi, hogy bonyolultabb ábrákat, diagramokat a mágnesek segítségével kifüggeszthessünk. Így könnyedén bemutathatunk összehasonlításokat, pénzügyi terveket. Nem utolsó sorban írótáblánk további előnye, hogy környezetbarát, hiszen az íráshoz filcet használunk, így használat közben nem keletkezik por. Emiatt egyre több helyen, különösen az iskolákban cserélik le a hagyományos krétatáblákat whiteboard táblákra.

Kiknek ajánljuk mágneses fehértáblánkat?

 • irodáknak tárgyalókba, előadótermekbe, irodahelyiségekbe
 • nyelvvizsgaközpontoknak, egyéb vizsgahelyszíneknek
 • iskoláknak, általános iskoláktól kezdve az egyetemekig
 • otthonába: az otthoni használat bár kevésbé elterjedt, de annál hasznosabb szerepe lehet a családok számára. Kisebb méretű táblánkat javasoljuk, amit könnyedén felfüggeszthet otthonának bármely falára. Segítségével megoszthatja a napi fő teendőket, időpontokat, gyermekeivel kapcsolatos feladatait. Kiteheti továbbá a családi fotókat, rajzokat, emlékeket. 

A legfontosabb kellékek mágneses írótáblánkhoz

A whiteboard tábla alapvető kellékeit mind megtalálja weboldalunkon. Válogasson mágnestáblához való speciális írószettjeink, törlőszivacsaink között. Ne felejtse el továbbá beszerezni a mágneseket sem a profi demonstrálás érdekében.

Kapcsolódó termékeink

Sokszor az irodák kiegészítő kelléke a whiteboard táblák mellett a mobilis flipchart prezentációs tábla. A flipchart tábla előnye, hogy papírra és azt felhajtva mágnes táblára is tudunk írni. A papírokat megőrizve később is rendelkezésünkre áll a lejegyzett információ. Webáruházunkban kapható gurulós és lábakkal rendelkező típusokban is. 

További információközlő eszközünk a parafatábla és textiltábla. Ezeket a termékeinket előszeretettel használják iskolákban, tanárikban, rendelőkben és otthonokban egyaránt. Ha kisebb felületre van szüksége és híve a hagyományos eszközöknek, akkor termékeink tökéletes választásnak bizonyulnak.

Amennyiben gyakori munkaeszköze telefonja, tabletje, akkor irodájának elengedhetetlen eszközei lesznek a telefon és tablet állványaink. Termékeinkkel mindig jól látható helyen lesz készüléke, így nem kell tartania attól, hogy egy fontos pillanatban nem találja azt meg. Továbbá megóvhatja eszközeit a véletlen leeséstől is.