Üveg Írótábla 90x120

Termék kód: WBNGB90x120

A termék műszaki leírása Üveg Írótábla 90x120

Műszaki adatok
Verzió Egyoldalú
Szélesség (mm) 1200
Magasság (mm) 900
Hossz (mm) 40
Csomagolási egység szélessége (mm) 1090
Csomagolási egység magassága (mm) 75
Csomagolási egység hossza (mm) 1370
Csomagolási egység 1
Paletta darabszám 10
Nettó súly (kg) 15
Teljes tömeg (kg) 17
Garancia (h) 12
Szín Fehér
Anyag Üveg / Fém
Rögzítés Csavarok
Installáció Fal
 • Az írótáblák között rengeteg típust találhatunk kezdve a krétatábláktól egészen a filccel írható műanyag táblákig. Ezek közül egyediségével kiemelkedik az üvegtábla mint irodai, iskolai eszköz. Remek választási lehetőséget nyújt olyan helységekbe, ahol letisztult, stílusos megjelenést akarunk kialakítani. A Jansen Display webáruházában több méretben is választhat kiváló minőségű üvegtáblákat.


  • Fali írható üvegtábla
  • Univerzális – álló és fekvő tájolásban is használható
  • Egyszerű és esztétikus felszerelés
  • Fém burkolatokba rejtett csavarok
  • Kivehető eloxált ezüst tolltartó

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Szín
Kérjük válasszon Formátum
Több mint 100 db raktáron, szállítás Csütörtök 28.09.
 • 46 269 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 58 762 HUF
+
-

A termék részletes leírása Üveg Írótábla 90x120

Az üvegtábla felhasználása

A táblák használata elengedhetetlen az oktatásban, de elképesztően hasznos lehet az irodai munka során is. Sok ember számára tudjuk átadni gondolatainkat gyorsan és hatékonyan. Noha elterjedőben vannak az interaktív és digitális display táblák is, azért a klasszikus kézzel írható táblák még mindig jelentős előnyt élveznek sokak szemében. Egyrészt nem szükséges semmilyen extra tudás a használatukhoz, másrészt pedig sokkal pénztárcabarátabbak a digitális alternatívákhoz képest.

A Scritto üvegtáblánk kiváló kiegészítője mind funkcionalitásban, mind dizájnjában bármely helységnek. Az üveg alapanyag biztosítja a modern, letisztult megjelenést, de kiválóan kombinálható hagyományos berendezéssel rendelkező térben is. Felszerelése egyszerű, nem igényel különösebben nagy idő vagy energiabefektetést. Az illesztőcsavarokat elegáns fém illesztéssekkel fedtük el a tökéletes látvány érdekében. A tábla rugalmasan installálható, akár álló akár fekvő helyzetben is.

Az üvegtábla tulajdonságai

Táblánk alsó részét egy eloxált, ezüst tartóval szállítjuk mely tökéletes akár tucatnyi különböző színű marker toll tárolására. Itt helyezhetjük el a törlőszivacsunkat is. Szerencsére az üvegtábla nem igényel nedves takarítást, szárazon törölhető. Így nem feltétel vizes blokk a helységben és a takarítása gyors, szennyvízmentes lesz. A tároló tálca igény alapján egyszerűen eltávolítható, ha nem lenne rá szükség.

Az üvegfelület kiváló minőségű, így a kisebb traumáknak, ütődéseknek ellenáll. Szállítás esetén sem kell kiemelkedő törékenységgel számolnunk, bár érdemes óvatosan kezelni.

Üvegtábla és irodai eszköz webáruház

Az üvegtábla kiválóan alkalmas a hagyományos krétatáblák és a whiteboard táblák helyettesítésére. Keresve sem találhat szebb és elegánsabb megjelenítést prezentációihoz. Természetesen webáruházunkban más irodai eszközök és tartozékok is elérhetők: parafatáblák, textiltáblák, flipchart táblák, vagy az előre tagolt tervezőtábla. Egyedi vagy nagy tételű megrendelés esetén pedig keresse ügyfélszolgálatunkat és találunk egy cégéhez illő remek megoldást!