Strandzászló, beach flag reklámzászló

A promóciózás bevált és kedvelt beltéri-kültéri eszközei közé tartoznak a strandzászlók. Szakmai kiállítás eszközként, termékbemutatókon és eladáshelyi reklámként is használhatók. A Jansen Display webáruházban megtalálható beach flag típusok előnyei:

- Praktikusak: a strandzászlók pár perc alatt felállíthatók. Ha nem akar a bonyolult reklámkellékek összeszerelésével foglalkozni, akkor a beach flag kiváló választás.
- Többféle méret és forma: webshopunkban egyedi mintával ellátott beach flag-et nyomtathat tetszőleges méretben, Eurofit, csepp valamint cápauszony megjelenéssel. Méretváltozatok 1,85 m-től akár 4,88 m-ig elérhetők.
- Széles talpazatválaszték: legördülő menünkből tetszőleges aljzatot választhat annak megfelelően, hogy kint vagy bent szeretné használni a strandzászlót.
- Vízálló reklámzászlók: a kültéri reklámozás során fontos szempont a por- és vízálló kialakítás, így esőben sem mennek tönkre.


Megéri nálunk rendelni strandzászló termékeket

  1. Mindig pontosan és gyorsan szállítjuk házhoz a megrendeléseket: oldalunkon megtekintheti az aktuális várható szállítási dátumot. Ráadásul lehetősége van egyedi grafikák nyomtatására is.
  2. Strandzászló nagy tételben: előfordulhat, hogy egyszerre tucatjával van szükség reklámeszközökre. Ilyenkor egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek.
  3. Gyártunk és forgalmazunk: közel 20 éve készítünk reklámeszközöket. Ezáltal átfogó tapasztalatra tettünk szert és kizárólag a minőségi termékeket állítunk elő.
  4. Környezettudatos vállalat: a 21. században azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a megvásárolt strandzászló a lehető legkisebb mértékben károsítsa a környezetet. Cégünk kizárólag megújuló energiaforrásokat és újrahasznosított csomagolóanyagokat használ.

Kinek ajánljuk a reklám zászló termékeket?

  • Olyan cégeknek, akiknek fontos, hogy minőségi reklámeszközökkel hirdessenek
  • Kis és nagyvállalatoknak egyaránt, hisz mérettől és kialakítástól függően kínálunk olcsó és prémium termékeket is
  • Azoknak a cégeknek, akik szlogenjüket és logójukat látványosan szeretnék megjeleníteni

A strandzászló, beach flag reklámeszközök praktikusak és nagyon jó benyomást lehet tenni velük a vásárlókra. Amennyiben további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!