Öntapadós táblafólia, írható fólia

Termék kód:

A termék műszaki leírása Öntapadós táblafólia, írható fólia

Műszaki adatok
Verzió Egyoldalú
Szélesség (mm) 450
Magasság (mm) 1000
Fényerősség (lx) 0
Hossz (mm) 0,1
Térfogata (l) 0
Csomagolási egység szélessége (mm) 35
Csomagolási egység magassága (mm) 35
Csomagolási egység hossza (mm) 490
Csomagolási egység 50
Paletta darabszám 2400
Nettó súly (kg) 0,1
Teljes tömeg (kg) 0,15
Garancia (h) 12
Szín Fehér | Fekete
Anyag Műanyag
Rögzítés Speciális ragasztószalag
Installáció Fal
Látható méret (mm) 450 x 1000
 • Az öntapadós táblafólia, táblamatrica praktikus kiegészítője a vendéglátóhelyeknek és  irodáknak egyaránt. Ezek a jól használható prezentációs eszközök a filces írótáblák helyettesítésére jöttek létre. Használatukkal minden síkfelület írhatóvá tehető. 

  A táblafóliák 3 legnagyobb előnye:

  1. Praktikusak: az öntapadós táblafólia könnyedén felragasztható, nem igényel fúrást vagy szerelést, mint a táblák elhelyezése. Ideális minden, nem porózus felülethez. Közvetlenül a falra nem ajánlott ragasztani, mert az eltávolítás során a festés sérülhet!
  2. Könnyen tisztíthatók: a szárazon törölhető táblákra írt szöveget gyorsan és szellemírás mentesen lehet letörölni egy szivacs segítségével.
  3. Méretre vághatók: saját elképzelésünk alapján alakíthatjuk ki az írófelületek nagyságát, de akár két kisebb táblát is gyárthatunk a fóliából.
  4. Táblafólia szett: A webshopunkban megtalálható táblafólia csomag tartalmazza a hagyományos krétákat, melyekkel írni lehet az öntapadós táblamatricák felületére.

  A Jansen Display webáruházban a táblafóliákat 45x100 cm nagyságban, fekete és fehér színben is meg tudja vásárolni. 


Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Szín
raktáron, szállítás Csütörtök 08.06.
 • kezdő ár 2 203 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 2 798 HUF
+
-

A termék részletes leírása Öntapadós táblafólia, írható fólia

Miért éri meg a Jansen Display öntapadós táblafólia termékeit választani?

 • Gyors házhozszállítás: Központi raktárjainkból 3 munkanapon belül ki tudjuk szállítani a megrendelt termékeket. Ráadásul oldalunkon mindig feltüntetjük a kézbesítés várható időpontját is.
 • Ingyenes szállítás: Ha rendelése meghaladja a 30 ezer forintot, úgy a kézbesítés költségeit teljes mértékben átvállaljuk.
 • Egyedi ajánlatok: A rendszeres akciókon kívül szívesen készítünk árajánlatot olyan esetben, ha nagytételben szeretne vásárolni webáruházunkból.
 • Átfogó tapasztalat: Nemcsak irodai- és reklámeszközök forgalmazásában vagyunk szakértők, de mintegy 20 éve gyártjuk is ezeket a termékeket. Ezért a webshopunkon megtalálható minden gyártmányt szakmai szemmel is bátran ajánljuk vásárlóinknak.
 • Környezetbarát vállalat: Termékeink előállítása és szállítása során is igyekeztünk zöld megoldásokat választani. Gyárainkban megújuló energiaforrásokat használunk és az egyszer használatos csomagolóeszközöket újrahasznosítjuk bolygónk védelme érdekében.

Kiknek ajánljuk a táblafólia termékeket?

 • Kávézókba, éttermekbe: az A boardokat is helyettesíthetjük öntapadós táblamatricákkal. Az írófóliákra kikerülhetnek a különleges ajánlatok és a napi menü is. Az egyszerű tisztításnak köszönhetően nem okoz gondot, hogy a vendéglátóhelyeken ezeket az információkat naponta kell módosítani.
 • Cégvezetőknek: konferenciák és képzések alkalmával mindig szükség van egy jól látható felületre, ahova a fő gondolatokat lehet feljegyezni. A táblafóliákra felírt szöveget az elhangzottakkal párhuzamosan lehet frissíteni, ezért kiváló a gondolatok rögzítésére.
 • Irodákba: a heti megbeszélések során jó, ha van egy olyan hely, ahova a legfontosabb meeting szempontokat össze lehet gyűjteni. Az irodákban gyakran nincs lehetőség helyigényes whiteboard vagy mágnestáblákat felszerelni. Ilyen esetekben ajánlatos inkább táblafóliát használni.
 • Iskolákba: A kisebb osztálytermekben nem mindig van befogadóképesség nagyméretű krétatáblákra. Alternatív verzió lehet az öntapadós írható fólia, de a folyosókon faliújságként is használhatók.
 • Családi otthonokba: a fiatalos enteriőr részét is képezheti egy táblafólia a konyhában. Ide felkerülhetnek a napi teendők, a bevásárlólista és a fontos időpontok is. A gyerekszobában pedig modern rajzlapként működhetnek a fóliák a falon.

Az írható fóliák praktikusak és design-osak egyszerre, ráadásul kedvező áron hozzá lehet jutni ezekhez a termékekhez. Ha nagytételben szeretne vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot öntapadós táblafólia termékeinkre!