Öntapadós táblafólia, írható fólia

Termék kód:

A termék műszaki leírása Öntapadós táblafólia, írható fólia

Műszaki adatok
Összeszerelt termék súlya (kg) 0,1
Súly (kg) 7,5
Súly (kg) 264
Verzió Egyoldalú
Térfogata (l) 0
Garancia (h) 12
Fényerősség (lx) 0
Felfüggesztés hossza (mm) 0
Szín Fehér | Fekete
Anyag Műanyag
Rögzítés Speciális ragasztószalag
Installáció Fal
Látható méret (mm) 450 x 1000
 • Az öntapadós táblafólia, táblamatrica praktikus kiegészítője a vendéglátóhelyeknek és  irodáknak egyaránt. Ezek a jól használható prezentációs eszközök a filces írótáblák helyettesítésére jöttek létre. Használatukkal minden síkfelület írhatóvá tehető. 

  A táblafóliák 3 legnagyobb előnye:

  1. Praktikusak: az öntapadós táblafólia könnyedén felragasztható, nem igényel fúrást vagy szerelést, mint a táblák elhelyezése. Ideális minden, nem porózus felülethez. Közvetlenül a falra nem ajánlott ragasztani, mert az eltávolítás során a festés sérülhet!
  2. Könnyen tisztíthatók: a szárazon törölhető táblákra írt szöveget gyorsan és szellemírás mentesen lehet letörölni egy szivacs segítségével.
  3. Méretre vághatók: saját elképzelésünk alapján alakíthatjuk ki az írófelületek nagyságát, de akár két kisebb táblát is gyárthatunk a fóliából.
  4. Táblafólia szett: A webshopunkban megtalálható táblafólia csomag tartalmazza a hagyományos krétákat, melyekkel írni lehet az öntapadós táblamatricák felületére.

  A Jansen Display webáruházban a táblafóliákat 45x100 cm nagyságban, fekete és fehér színben is meg tudja vásárolni. 


Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Szín
raktáron, szállítás Péntek 19.07.
 • kezdő ár 740 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 940 HUF
+
-

A termék részletes leírása Öntapadós táblafólia, írható fólia

Miért éri meg a Jansen Display öntapadós táblafólia termékeit választani?

 • Gyors házhozszállítás: Központi raktárjainkból 3 munkanapon belül ki tudjuk szállítani a megrendelt termékeket. Ráadásul oldalunkon mindig feltüntetjük a kézbesítés várható időpontját is.
 • Ingyenes szállítás: Ha rendelése meghaladja a 30 ezer forintot, úgy a kézbesítés költségeit teljes mértékben átvállaljuk.
 • Egyedi ajánlatok: A rendszeres akciókon kívül szívesen készítünk árajánlatot olyan esetben, ha nagytételben szeretne vásárolni webáruházunkból.
 • Átfogó tapasztalat: Nemcsak irodai- és reklámeszközök forgalmazásában vagyunk szakértők, de mintegy 20 éve gyártjuk is ezeket a termékeket. Ezért a webshopunkon megtalálható minden gyártmányt szakmai szemmel is bátran ajánljuk vásárlóinknak.
 • Környezetbarát vállalat: Termékeink előállítása és szállítása során is igyekeztünk zöld megoldásokat választani. Gyárainkban megújuló energiaforrásokat használunk és az egyszer használatos csomagolóeszközöket újrahasznosítjuk bolygónk védelme érdekében.

Kiknek ajánljuk a táblafólia termékeket?

 • Kávézókba, éttermekbe: az A boardokat is helyettesíthetjük öntapadós táblamatricákkal. Az írófóliákra kikerülhetnek a különleges ajánlatok és a napi menü is. Az egyszerű tisztításnak köszönhetően nem okoz gondot, hogy a vendéglátóhelyeken ezeket az információkat naponta kell módosítani.
 • Cégvezetőknek: konferenciák és képzések alkalmával mindig szükség van egy jól látható felületre, ahova a fő gondolatokat lehet feljegyezni. A táblafóliákra felírt szöveget az elhangzottakkal párhuzamosan lehet frissíteni, ezért kiváló a gondolatok rögzítésére.
 • Irodákba: a heti megbeszélések során jó, ha van egy olyan hely, ahova a legfontosabb meeting szempontokat össze lehet gyűjteni. Az irodákban gyakran nincs lehetőség helyigényes whiteboard vagy mágnestáblákat felszerelni. Ilyen esetekben ajánlatos inkább táblafóliát használni.
 • Iskolákba: A kisebb osztálytermekben nem mindig van befogadóképesség nagyméretű krétatáblákra. Alternatív verzió lehet az öntapadós írható fólia, de a folyosókon faliújságként is használhatók.
 • Családi otthonokba: a fiatalos enteriőr részét is képezheti egy táblafólia a konyhában. Ide felkerülhetnek a napi teendők, a bevásárlólista és a fontos időpontok is. A gyerekszobában pedig modern rajzlapként működhetnek a fóliák a falon.

Az írható fóliák praktikusak és design-osak egyszerre, ráadásul kedvező áron hozzá lehet jutni ezekhez a termékekhez. Ha nagytételben szeretne vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot öntapadós táblafólia termékeinkre!