Információs tábla, útbaigazító tábla

Webshopunkban számtalan eladáshelyi reklámeszköz is megtalálható, köztük információs tábla is többféle típusban. Ha Ön is szeretné minőségi reklámeszközökkel felfrissíteni offline marketingstratégiáját, akkor ismerje meg útbaigazító tábla kínálatunkat!


Info Pole Standard Poszterállvány

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

Kezdő ár 81 989 HUF Nettó ár (104 126 HUF Bruttó ár)

Info Post design SLIM

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

26 892 HUF Nettó ár (34 153 HUF Bruttó ár)

Infoboard, Standard

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

Kezdő ár 79 568 HUF Nettó ár (101 051 HUF Bruttó ár)

Egy- vagy kétoldalas Poszterállvány

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

Kezdő ár 26 834 HUF Nettó ár (34 079 HUF Bruttó ár)

Poszterállvány

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

Kezdő ár 81 627 HUF Nettó ár (103 666 HUF Bruttó ár)

2xA1 Kétoldalas Posztertotem

Úton
Szállítás: Csütörtök 04.07. úton

229 489 HUF Nettó ár (291 451 HUF Bruttó ár)

Brosúrapolc Multipocket vagy Info Board állványhoz

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

21 319 HUF Nettó ár (27 075 HUF Bruttó ár)

Brosúrapolc Info Pole állványhoz

Raktáron
Szállítás: Kedd 25.06.

28 893 HUF Nettó ár (36 694 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)

Információs tábla termékeink előnyei

  • Többféle típus is elérhető: a webshopunkban megtalálható információs tábla fajták nemcsak expókon alkalmazhatók, de megfelelők menütartónak éttermek, cukrászdák számára is. Ezen kívül gyakran találkozunk velük bevásárlóközpontokban is különféle üzletek előtt, hiszen felhasználási körük igen széles.
  • Időjárásálló, tartós termékek: főként a vendéglátóegységek előtt alkalmazott információs megállító táblákra igaz, hogy strapabíró anyagból kell készülniük, hiszen esően, szélben is el kell látniuk a feladatukat. Webáruházunkban rozsdamentes acélból és alumíniumból gyártott táblák vásárolhatók meg. Talpuk megfelelő stabilitással látja el a terméket, nem kell attól félnie, hogy egy erősebb széllökés felbillenti.
  • LED-es változatok: egyes útbaigazító tábla LED lámpákkal is fel van szerelve, hiszen a menü az esti órákban fényforrás nélkül nehezen olvasható. Ha Önnek is vendéglátó egységéhez van szüksége étlaptartó táblára, akkor érdemes a LED-es verziót beszereznie a kellemetlenségek elkerülése érdekében.
  • Könnyen tisztítható: a rendszeresen használatban lévő információs tábla könnyen koszos lesz és napi szinten több száz ember nézi meg például a menüt az üveg mögött. Szerencsére termékeink praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen tisztíthatók legyenek. Elegendő csak ablaktisztítóval átfújni az ezüstözött eloxált felületet és máris olyan, mint új korában.

Miért érdemes a Jansen Display webshopot választani?

  • Magas színvonalú termékek: a reklámozásra használt eszközöknek muszáj igazán jó minőséginek lenniük, hiszen, ha gyorsan tönkremennek, akkor újból és újból be kell őket szerezni. Webáruházunkban időtálló információs tábla termékek kaphatók, melyek az éttermi használat megpróbáltatásait is hosszú évekig kibírják.
  • Gyors kézbesítés: a Jansen Display reklámeszköz webshopon valóban villámgyors a vásárlás és nem kell heteket várnia a rendelés megérkezésére. Termékeink mellett minden oldalunkon feltüntetjük a várható szállítási dátumot, ami általában 1-3 munkanap. Azonban a készlethiánytól sem kell megijednie: nyugodtan érdeklődjön a várható házhozszállításról munkatársainknál.
  • Egyedi árajánlat: nagyobb megrendelések esetén akár egyedi, kedvezményes árajánlatot is készítünk Önnek.

További kérdései lennének a rendeléssel, információs tábla választással kapcsolatban? Lépjen velünk kapcsolatba!