Névkitűző és mágneses névkitűző webáruház

A névkitűző az egyik leggyakoribb és legegyszerűbb formája azon eszközöknek melyek segítenek nekünk bárki felismerésében egy új helyen. A Jansen Display webshopban kiváló minőségű és könnyen felhelyezhető névkitűzőket talál.


Kártyatartó

Raktáron
Szállítás: Péntek 26.04.

Kezdő ár 530 HUF Nettó ár (673 HUF Bruttó ár)

65mm Névkitűző

Raktáron
Szállítás: Péntek 26.04.

336 HUF Nettó ár (427 HUF Bruttó ár)

70mm Mágneses Névkitűző

Raktáron
Szállítás: Péntek 26.04.

967 HUF Nettó ár (1 228 HUF Bruttó ár)

További termékek betöltése
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)

Névkitűzők és mágneses kitűzők

Egy új csoport vagy szervezet megalakulásakor és formálódásakor sokszor rengeteg emberrel találkozunk. Elsőre szinte lehetetlennek tűnik minden új ember nevének vagy pozíciójának a megjegyzése. Ilyenkor egy ügyes szervező elősegíti valamilyen azonosítást könnyítő eszköz használatát a csoport tagjainak. Noha a ragasztható névjegyek és a papírból hajtogatott névtáblák egyszerűen elkészíthetők akár házi praktikákkal is, egy hosszabb rendezvények nem lesznek tartósak és valljuk be őszintén nem is túl elegánsak.

Egy profi eseményen illetve cégnél épp ezért érdemes már előre készülni szuper minőségű névkitűzőkkel ezzel is elősegítve a kommunikációt a résztvevők között. A tartósság és a könnyű felhelyezhetőség azért fontos, hogy egy több napos meeting vagy konferencia alatt is kiállja a tartó az egész napos használatot. Fontos hogy stabilan illeszkedjen a ruhákra és ne engedjen ebből a tartásból még tartós mozgás közben se. Webáruházunkban csakis a legjobban illeszkedő verziók kaphatók. Ezek tartós használat után is biztosítják a teljes átláthatóságot.

Mágneses névkitűző

A mágneseket használó névjegy kitűző egy fokkal még praktikusabb is a hagyományos megoldást képviselő csiptetős verziótól. Felhelyezést követően öntartó és nem tesz kárt a ruhákban. Általában matt vagy ezüstös színben gyártjuk, ami letisztult eleganciát kölcsönöz viselőjének. Épp ezért ajánljuk olyan eseményekre, ahol fontos a vendégeinknek, hogy egy olyan egyszerű eszköz mint a névkitűző is illeszkedjen a rendezvény által elvárt mércékhez.

Természetesen a névjegy kitűzőkön kívül remek lehetőséget nyújtanak a statikusabb helyeken lévők számára. Az asztali laptartó állványok, amik kiválóak egyes osztályok, alszervezetek vagy projektek gyors ismertetésére. Ha pedig a kapcsolatépítés is fontos egy adott helyen, ráadásul még az emberek is viszonylag gyorsan fordulnak meg előttünk akkor érdemes egy asztali névjegykártya tartót is kihelyeznünk.

Ne feledje, ha nagy tételben van szüksége névkitűzőkre kérjen tőlünk egyedi ajánlatot. Ha esetleg egyed igényei lennének, akkor pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!