X Banner állvány, 80x200 cm

Termék kód: XB80x200

Letöltések:

A termék műszaki leírása X Banner állvány, 80x200 cm

Műszaki adatok
Csomagolási egység hossza (mm) 520
Csomagolási egység magassága (mm) 2000
Csomagolási egység szélessége (mm) 800
Verzió Egyoldalú
Hossz (mm) 520
Szélesség (mm) 800
Magasság (mm) 2000
Méretek összefoglalása (mm) 800 x 2000 x 520 mm
Nettó súly (kg) 0,75
Teljes tömeg (kg) 0,8
Szín Ezüst
Anyag Alumínium / Műanyag
Valakinek szánt Banner met doorvoertules
Installáció Szabadon álló
Látható méret (mm) 800 x 2000
 • Egyedi tervezésű X Banner állvány 80x200 cm-es méretben. Szilárd és rugalmas laminált karokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a banner tökéletes illeszkedését. A merev és tartós hátsó alumínium rúd stabil támasztólábként funkcionál. Az állvány azonnal használatra kész. A teljes konstrukciót nejlon táskában szállítjuk. Ha szeretné, hogy nyomtatott banner posztert is mellékeljünk a termékhez, adja meg a nyomtatáshoz szükséges paramétereket. Egyszerűen töltse fel grafikáit, válassza ki az anyag típusát, és készítsen egy teljes megoldást az Ön igényeinek megfelelően!

  • Az erős, rugalmas üvegszálas karoknak köszönhetően feszes marad a textil
  • Tartós, alumínium középpont
  • Nagy teherbírású hátsó láb
  • Gyorsan felállítható
  • Stílusos megjelenés
  • Nejlon táskában
  • Bannerkészítési és -nyomtatási lehetőség

Válassza ki a termék tulajdonságait:
Kérjük válasszon Formátum

Kérjük, válasszon egy termékkombinációt :


Eszköz+plakát

Csak plakát
Kérjük, válasszon egy terméktípust
Több mint 20 db raktáron, szállítás Csütörtök 16.07.
 • 5 780 HUF Nettó ár
 • Bruttó ár 7 341 HUF
+
-
Kérjük, válasszon egy papírtípust

A termék részletes leírása X Banner állvány, 80x200 cm

Az X Banner állvány lehetővé teszi a rövid távú reklámüzenetek hatékonymegjelenítését. Akár egy perc alatt felállíthatjuk standunk előtt vagyelőadásunk során. Rendkívül stabil, ugyanis a rugalmas tartószerkezeten kívülegy hátsó támasztóláb is gondoskodik az állvány rögzítéséről. A Jansen Display X banner állványarendkívül népszerű a következő tulajdonságoknak köszönhetően:

 • erős, ugyanakkor rugalmas üvegszálas szerkezet tartja helyén a textilt
 • stabil hátsó láb támasztja ki a bannert
 • rendkívül gyorsan és könnyen felállítható
 • remek megoldás azoknak is, akik már rendelkeznek reklámanyaggal és hozzá illeszkedő bannert keresnek

A teljes konstrukció részeként webshopunk poszternyomtatást is kínál. Adja meg a nyomtatáshoz szükséges paramétereket ésreklámgrafikáját is kivitelezzük!

X Banner és poszter termékkombináció

A termék a nevét az X alakban elhelyezkedő laminált tartókarokról kapta,melyek biztosítják, hogy a banner állványra tökéletesen illeszkedjen a poszter.Gyakori probléma, hogy az előre elkészített hirdetmény mérete és a kiválasztottbanner állvány nem kompatibilisek egymással. Ennek megoldására kínáljuk JansenDisplay X Banner és poszter termékkombinációnkat. A tökéletes reklámanyagkivitelezése érdekében webshopunkban akár komplett termékcsomag összeállításais lehetséges: csupán töltse fel nyomtatási adatait a nyomtatási sablonalapján. Prémium állványunkat pedig a reklámposzterrel együtt újrahasznosítottnejlonba csomagolva kiszállítjuk Önnek.

Kiknek ajánljuk az X Bannereket?

 • kisvállalkozóknak, akik az azonnali reklámmegoldásokat részesítik előnyben
 • cégeknek, akik a bemutató eseményeiken látványosan hirdethetik termékeiket, szolgáltatásaikat
 • olyan vállalkozóknak, akik márkaépítés céljából az offline marketingeszközöket is gyakran használják
 • olyan cégeknek, akik szlogenjeiket figyelemfelkető módon akarják hirdetni eseményeken, konferenciákon

Az X Banner előnyei

Az X Bannert másnéven popup bannerként is nevezik. Óriási előnye, hogykönnyen kezelhető és bárhol gyorsan felállítható. Nem igényel különtartószerkezetet, ugyanis az X alakú vázat egy erős tartóláb rögzíti aközéppontból kiindulva. Népszerű abból a szempontból, hogy egyszerű használatamiatt akár egyetlen ember is problémamentesen felállíthatja. Ezért gyakranhasználják azok, akik egyedül vezetik kisvállalkozásukat és gyors, de beváltreklámeszközökhöz folyamodnak.

Az X Bannerek másik nagy előnye, hogy összecsukhatóságuknak köszönhetően kishelyen is elférnek és könnyen szállíthatók. A vynil anyagú hirdetményekkelellentétben a textil transzparenseket könnyebb mosni, tisztítani és súlyuk issokkal könnyebb.

Kapcsolódó termékeink

Amennyiben az X Banner nyújtotta előnyökön kívül más lehetőségeket ismérlegelne, úgy tekintse meg további banner állvány termékeinket. Az L Banner állványaz X Banner kistestvére, mely jelenleg egy méretben rendelhető weboldalunkon.Prémium reklámfelületünk, aVarázs-banner egyedülálló, mágneses megoldása pedig kétoldali felületetbiztosít a hirdetményeknek.

Rendelését 2-3 munkanapon belül házhoz isszállítjuk Önnek. Nagy tételek esetén bátran keressen minket elérhetőségeinkegyikén, és szívesen küldünk kedvezményes árajánlatot!